Ліниві вареники це дуже смачний та простий варіант швидкого сніданку. І якщо класичний рецепт вам вже приївся, то страву можна приготувати по-новому і зробити солоні ліниві вареники із зеленню. Особливо смачно їх подавати з йогуртом чи сметаною, передають Патріоти України.
Нутриціологиня Анна Копусь (ks_anyta) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом солоних лінивих вареників із зеленню. Інгредієнти:
1. Зелень подрібнити.
2. Змішати всі інгредієнти, окрім борошна, та збити погружним блендером.
3. До отриманої маси додати борошно. Перемішати лопаткою до однорідності.
4. Вологими руками сформувати кульки.
5. Відварити вареники у киплячій воді 2-3 хвилини.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...