Ліниві вареники це дуже смачний та простий варіант швидкого сніданку. І якщо класичний рецепт вам вже приївся, то страву можна приготувати по-новому і зробити солоні ліниві вареники із зеленню. Особливо смачно їх подавати з йогуртом чи сметаною, передають Патріоти України.
Нутриціологиня Анна Копусь (ks_anyta) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом солоних лінивих вареників із зеленню. Інгредієнти:
1. Зелень подрібнити.
2. Змішати всі інгредієнти, окрім борошна, та збити погружним блендером.
3. До отриманої маси додати борошно. Перемішати лопаткою до однорідності.
4. Вологими руками сформувати кульки.
5. Відварити вареники у киплячій воді 2-3 хвилини.
Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...
Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...