Ліниві вареники це дуже смачний та простий варіант швидкого сніданку. І якщо класичний рецепт вам вже приївся, то страву можна приготувати по-новому і зробити солоні ліниві вареники із зеленню. Особливо смачно їх подавати з йогуртом чи сметаною, передають Патріоти України.
Нутриціологиня Анна Копусь (ks_anyta) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом солоних лінивих вареників із зеленню. Інгредієнти:
1. Зелень подрібнити.
2. Змішати всі інгредієнти, окрім борошна, та збити погружним блендером.
3. До отриманої маси додати борошно. Перемішати лопаткою до однорідності.
4. Вологими руками сформувати кульки.
5. Відварити вареники у киплячій воді 2-3 хвилини.
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...
Молоко прямо з-під корови або кози для багатьох асоціюється з дитинством, натуральністю і користю. Та лікарка Магдалена Кубала-Кухарська вирішила зруйнувати цей ідеалізований образ - у своєму дописі в Instagram вона детально пояснила, які реальні загро...