
Ліниві вареники це дуже смачний та простий варіант швидкого сніданку. І якщо класичний рецепт вам вже приївся, то страву можна приготувати по-новому і зробити солоні ліниві вареники із зеленню. Особливо смачно їх подавати з йогуртом чи сметаною, передають Патріоти України.
Нутриціологиня Анна Копусь (ks_anyta) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом солоних лінивих вареників із зеленню. Інгредієнти:
1. Зелень подрібнити.
2. Змішати всі інгредієнти, окрім борошна, та збити погружним блендером.
3. До отриманої маси додати борошно. Перемішати лопаткою до однорідності.
4. Вологими руками сформувати кульки.
5. Відварити вареники у киплячій воді 2-3 хвилини.
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.