Ліниві вареники це дуже смачний та простий варіант швидкого сніданку. І якщо класичний рецепт вам вже приївся, то страву можна приготувати по-новому і зробити солоні ліниві вареники із зеленню. Особливо смачно їх подавати з йогуртом чи сметаною, передають Патріоти України.
Нутриціологиня Анна Копусь (ks_anyta) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом солоних лінивих вареників із зеленню. Інгредієнти:
1. Зелень подрібнити.
2. Змішати всі інгредієнти, окрім борошна, та збити погружним блендером.
3. До отриманої маси додати борошно. Перемішати лопаткою до однорідності.
4. Вологими руками сформувати кульки.
5. Відварити вареники у киплячій воді 2-3 хвилини.
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...