Пропонуємо вам приготувати куряче філе за дуже цікавим рецептом. Його можна класти на бутерброди замість ковбаси - і ваші близькі будуть в захваті, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Для обмазки:
У миску наливаємо молоко, додаємо сіль і кладемо м’ясо. Накриваємо миску харчовою плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на 2 години. Через відведений час м’ясо дістаємо і перекладаємо на паперовий рушник. Добре обсушуємо його. Куряче філе з’єднуємо і щільно замотуємо ниткою. Розігріваємо духовку до 200-220 градусів. Часник подрібнюємо.
У миску наливаємо олію, додаємо часник і приготовані спеції, перемішуємо. Філе перекладаємо в форму для запікання і ретельно промазуємо маринадом. Відправляємо його в духовку. Через 20 хвилин духовку вимикаємо, а м’ясо залишаємо там до повного охолодження. Потім дістаємо, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Запечена качка – не така вже й рідкісна страва на святковому столі. Але цей рецепт особливий, тому сподіваємося, що він стане гідним доповненням до вашого меню. Спробуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:Качка – 1 шт.Яблука – 2-3 шт.Курага – 50...
Повітряний шпинатний бісквіт із ніжним крем-сиром та слабосоленим лососем може стати ще однією смачною, гарною та швидкою закускою на стіл, передають Патріоти України. Для приготування візьміть:. Шпинат заливаємо окропом і через пару хвилин зливаємо во...