Пропонуємо вам приготувати куряче філе за дуже цікавим рецептом. Його можна класти на бутерброди замість ковбаси - і ваші близькі будуть в захваті, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Для обмазки:
У миску наливаємо молоко, додаємо сіль і кладемо м’ясо. Накриваємо миску харчовою плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на 2 години. Через відведений час м’ясо дістаємо і перекладаємо на паперовий рушник. Добре обсушуємо його. Куряче філе з’єднуємо і щільно замотуємо ниткою. Розігріваємо духовку до 200-220 градусів. Часник подрібнюємо.
У миску наливаємо олію, додаємо часник і приготовані спеції, перемішуємо. Філе перекладаємо в форму для запікання і ретельно промазуємо маринадом. Відправляємо його в духовку. Через 20 хвилин духовку вимикаємо, а м’ясо залишаємо там до повного охолодження. Потім дістаємо, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...