
Вам потрібно швидко приготувати щось на обід чи ечерю? Тоді зробіть ось такі стегенця. Вони готуються дуже просто і досить швидко, буквально за 30 хвилин. Подавати можна з будь-яким гарніром, особливо з салатом зі свіжих овочів, зазначають Патріоти України.
У стегенець видаляємо шкірку і зверху робимо надрізи.
У чашку наливаємо олію, додаємо паприку, базилік, сіль і перець за смаком. Туди ж видавлюємо через прес часник і все перемішуємо.
Підготовлене м’ясо обвалюємо в маринаді і кладемо в рукав для запікання.
М’ясо відправляємо в духовку, розігріту до 190 градусів. Випікаємо протягом 20-25 хвилин, а потім подаємо до столу.
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...
Аромат свіжоспеченого хліба чи булочок створює відчуття чарівності та затишку. Однак кулінарне захоплення викликає не лише запах, а й зовнішній вигляд виробу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Апетитна, золотиста, хрустка чи ніжна скоринк...