
Вам потрібно швидко приготувати щось на обід чи ечерю? Тоді зробіть ось такі стегенця. Вони готуються дуже просто і досить швидко, буквально за 30 хвилин. Подавати можна з будь-яким гарніром, особливо з салатом зі свіжих овочів, зазначають Патріоти України.
У стегенець видаляємо шкірку і зверху робимо надрізи.
У чашку наливаємо олію, додаємо паприку, базилік, сіль і перець за смаком. Туди ж видавлюємо через прес часник і все перемішуємо.
Підготовлене м’ясо обвалюємо в маринаді і кладемо в рукав для запікання.
М’ясо відправляємо в духовку, розігріту до 190 градусів. Випікаємо протягом 20-25 хвилин, а потім подаємо до столу.
Сир вважається одним із найпопулярніших продуктів у щоденному раціоні, однак не кожен із них справді натуральний. У гонитві за низькою ціною або тривалим терміном зберігання виробники часто додають замінники, що роблять продукт штучним за складом і сма...
Молоко - джерело кальцію та білка, але підходить не всім. Через індивідуальні особливості травлення та стан здоров’я деякі категорії людей повинні обмежити або уникати його вживання, передають Патріоти України.