Печена картопля в духовці за цим рецептом виходить ароматною за рахунок додавання розмарину і часнику. Це ідеальний гарнір до святкового столу. Він підходить до будь-яких м’ясних і рибних страв, передають Патріоти України.
Для приготування знадобиться:
Приготування
У мисці з’єднуємо розмарин, часник і 2 ст. л. оливкового масла. Картоплю розрізаємо навпіл (якщо бульби великі), дрібні – залишаємо цілими. Викладаємо картоплю в каструлю, заливаємо її водою, додаємо дрібку солі і ставимо на вогонь.
Доводимо воду до кипіння і варимо на середньому вогні близько 10 хвилин. Воду зливаємо і перекладаємо картоплю в змащену маслом форму для запікання, солимо, перчимо. Ставимо форму з картоплею в розігріту до 190 градусів духовку приблизно на 20-30 хвилин.
Запечену не до кінця картоплю виймаємо з духовки і злегка притискаємо бульби картоплем’ялкою. Розподіляємо по поверхні картоплі просочений оливковою олією розмарин з часником. Ставимо форму в духовку ще на 25-40 хвилин і запікаємо картоплю до появи золотистої скоринки
Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі к...
Дуже простий у приготуванні рецепт випічки до чаю, але смак та зовнішній вигляд виходять незвичайними. Це як ідея, якщо ви не знаєте, що приготувати до чаю. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в піну з дрібкою солі, додати цукор з ванільним цукр...