Печена картопля в духовці за цим рецептом виходить ароматною за рахунок додавання розмарину і часнику. Це ідеальний гарнір до святкового столу. Він підходить до будь-яких м’ясних і рибних страв, передають Патріоти України.
Для приготування знадобиться:
Приготування
У мисці з’єднуємо розмарин, часник і 2 ст. л. оливкового масла. Картоплю розрізаємо навпіл (якщо бульби великі), дрібні – залишаємо цілими. Викладаємо картоплю в каструлю, заливаємо її водою, додаємо дрібку солі і ставимо на вогонь.
Доводимо воду до кипіння і варимо на середньому вогні близько 10 хвилин. Воду зливаємо і перекладаємо картоплю в змащену маслом форму для запікання, солимо, перчимо. Ставимо форму з картоплею в розігріту до 190 градусів духовку приблизно на 20-30 хвилин.
Запечену не до кінця картоплю виймаємо з духовки і злегка притискаємо бульби картоплем’ялкою. Розподіляємо по поверхні картоплі просочений оливковою олією розмарин з часником. Ставимо форму в духовку ще на 25-40 хвилин і запікаємо картоплю до появи золотистої скоринки
Овочевий суп для багатьох людей являється прикладом класичної першої страви. Він простий у приготуванні і при цьому поживний. Однак у такої страви є серйозна вада – відсутність інгредієнтів, що забезпечують достатню густоту, передають Патріоти України....
Якщо ви плануєте приготувати котлети, навряд чи хочете отримати жорстку і суху страву. Однак часом ми самі робимо поширені помилки, через які смак страви залишає бажати кращого, передають Патріоти України. Для того щоб котлети вийшли неймовірно соковит...