Печена картопля в духовці за цим рецептом виходить ароматною за рахунок додавання розмарину і часнику. Це ідеальний гарнір до святкового столу. Він підходить до будь-яких м’ясних і рибних страв, передають Патріоти України.
Для приготування знадобиться:
Приготування
У мисці з’єднуємо розмарин, часник і 2 ст. л. оливкового масла. Картоплю розрізаємо навпіл (якщо бульби великі), дрібні – залишаємо цілими. Викладаємо картоплю в каструлю, заливаємо її водою, додаємо дрібку солі і ставимо на вогонь.
Доводимо воду до кипіння і варимо на середньому вогні близько 10 хвилин. Воду зливаємо і перекладаємо картоплю в змащену маслом форму для запікання, солимо, перчимо. Ставимо форму з картоплею в розігріту до 190 градусів духовку приблизно на 20-30 хвилин.
Запечену не до кінця картоплю виймаємо з духовки і злегка притискаємо бульби картоплем’ялкою. Розподіляємо по поверхні картоплі просочений оливковою олією розмарин з часником. Ставимо форму в духовку ще на 25-40 хвилин і запікаємо картоплю до появи золотистої скоринки
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...