
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У сотейнику змішати масло, цукор, мед. Довести до кипіння.
2. Додати соду і помішувати доти, поки маса не почне пінитися. Варити декілька хвилин до карамельного кольору. Прибрати з плити та дати охолонути.
3. Додати по одному яйцю, помішуючи вінчиком.
4. Поступово додати борошно.
5. Отримане тісто вилити у форму.
6. Випікати за температури 180 градусів 10-12 хвилин.
7. Отриманий корж охолодити та поділити на 4 рівних коржі.
8. Для приготування крему потрібно змішати сметану з цукровою пудрою.
9. Перемазати торт кремом. Посипати крихтою.
Ви коли-небудь помічали, що мамине печиво чи булочки вашої бабусі завжди смачніші, ніж у будь-якій пекарні? Нові дослідження доводять: справа не лише в інгредієнтах, а в чомусь значно глибшому, передають Патріоти України. . Секрет – любов. . Дослідже...
У супермаркетах із листопада по червень з’являється непомітний фрукт, схожий на мініатюрний апельсин. Це кумкват - простий у догляді цитрус, який насправді має потужні переваги для здоров’я. Він майже не привертає уваги, але вартий того, щоб додати йог...