Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У сотейнику змішати масло, цукор, мед. Довести до кипіння.
2. Додати соду і помішувати доти, поки маса не почне пінитися. Варити декілька хвилин до карамельного кольору. Прибрати з плити та дати охолонути.
3. Додати по одному яйцю, помішуючи вінчиком.
4. Поступово додати борошно.
5. Отримане тісто вилити у форму.
6. Випікати за температури 180 градусів 10-12 хвилин.
7. Отриманий корж охолодити та поділити на 4 рівних коржі.
8. Для приготування крему потрібно змішати сметану з цукровою пудрою.
9. Перемазати торт кремом. Посипати крихтою.
Якщо котлети не розвалилися на сковороді, вийшли цілісні, м’які, ніжні і соковиті, то можна з упевненістю говорити про кулінарний успіх. Справа в тому, що приготувати ідеальну м’ясну страву досить складно. У багатьох випадках страва втрачає цілісність ...
Кожна друга людина на Землі обирає саме чай замість кави. До речі, цей напій більш популярний а Англії, а не на батьківщині - у Китаї, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Саме в чорному чаї є багато корисних елементів, які позитивно впливаю...