Розкачувати коржі більше не треба: Рецепт смачного медовика нашвидкуруч

Медовик – це надзвичайно смачний домашній торт на основі ніжних медових коржів та сметанкового крему. І хоч приготувати десерт зовсім не тяжко і впорається з ним кожна господиня, але довго возитися з коржами мало хто любить. Тому існує дуже зручна альтернатива. Рецептом медовика без розкачування коржів поділилася фудблогерка oksana_foodblogg в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • масло вершкове – 150 г
  • цукор – 90 г
  • мед – 2 ст. л.
  • сода – 1 ч. л.
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 200 г
  • сметана 20% – 600 г
  • цукрова пудра – 100 г

Спосіб приготування:

1. У сотейнику змішати масло, цукор, мед. Довести до кипіння.

2. Додати соду і помішувати доти, поки маса не почне пінитися. Варити декілька хвилин до карамельного кольору. Прибрати з плити та дати охолонути.

3. Додати по одному яйцю, помішуючи вінчиком.

4. Поступово додати борошно.

5. Отримане тісто вилити у форму.

6. Випікати за температури 180 градусів 10-12 хвилин.

7. Отриманий корж охолодити та поділити на 4 рівних коржі.

8. Для приготування крему потрібно змішати сметану з цукровою пудрою.

9. Перемазати торт кремом. Посипати крихтою.

Ви будете здивовані! Які продукти можуть замінити сіль при приготуванні різних страв

субота, 20 квітень 2024, 8:12

Сіль здається головним компонентом в кулінарії, без якого неможливо приготувати їжу гідної якості. Адже її додають щоб надати смаку всім першим стравам. Однак з різних причин багато хто відмовляється від її споживання, передають Патріоти України. Осно...

ТОП-2 способи, щоб макарони та рис не злипалися

субота, 20 квітень 2024, 7:12

Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...