Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У сотейнику змішати масло, цукор, мед. Довести до кипіння.
2. Додати соду і помішувати доти, поки маса не почне пінитися. Варити декілька хвилин до карамельного кольору. Прибрати з плити та дати охолонути.
3. Додати по одному яйцю, помішуючи вінчиком.
4. Поступово додати борошно.
5. Отримане тісто вилити у форму.
6. Випікати за температури 180 градусів 10-12 хвилин.
7. Отриманий корж охолодити та поділити на 4 рівних коржі.
8. Для приготування крему потрібно змішати сметану з цукровою пудрою.
9. Перемазати торт кремом. Посипати крихтою.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...