Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. У сотейнику змішати масло, цукор, мед. Довести до кипіння.
2. Додати соду і помішувати доти, поки маса не почне пінитися. Варити декілька хвилин до карамельного кольору. Прибрати з плити та дати охолонути.
3. Додати по одному яйцю, помішуючи вінчиком.
4. Поступово додати борошно.
5. Отримане тісто вилити у форму.
6. Випікати за температури 180 градусів 10-12 хвилин.
7. Отриманий корж охолодити та поділити на 4 рівних коржі.
8. Для приготування крему потрібно змішати сметану з цукровою пудрою.
9. Перемазати торт кремом. Посипати крихтою.
Сіль здається головним компонентом в кулінарії, без якого неможливо приготувати їжу гідної якості. Адже її додають щоб надати смаку всім першим стравам. Однак з різних причин багато хто відмовляється від її споживання, передають Патріоти України. Осно...
Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...