Розрив шаблонів! З якими продуктами та смаками можна готувати яєчню

Ви будете неймовірно здивовані. Яєчню можна готувати не лише з солоним смаком та ковбасою. Це наулюбленіший формат більшості людей, проте тема яєчні в кулінарії набагато ширша, передають Патріоти України.

З чим готують яєчню

Посмажити швидко яйця на сніданок — оптимальний вибір ранкової їжі. Якщо у вас немає більше фантазії, з чим їх готувати, подивіться наступні варіанти:

  • броколі, кабачки, баклажани;
  • цибуля, помідори, картопля;
  • мізки, краби, оселедець;
  • хліб, картопляне пюре;
  • шпинат, селера, квасоля, горошок;
  • гриби, яблука, зелена цибуля.

Обирайте будь-який продукт, змінюйте його за бажанням як основний компонент, щоб мати кожен раз нову страву. На цьому варіанти яєчні не закінчуються. Ще можна готувати з солодким смаком, хоча це дещо незвично.

Є рецепти яєчні з горіхами, медом, варенням, з бісквітом. Такі варіанти начинки для яєчні можна назвати несподіваними. Розкажемо про один з таких рецептів.

Змастіть сковороду маслом. Вбийте яйця. Жовтки мають лишитися цілими. Візьміть натуральний мед, розігрійте його, щоб він став рідкішим. Полийте ним білок яєчні. Враження можете написати в коментарях до цієї статті. Смачного!

ТОП-10 продуктів, які потрібно їсти для здорового серця - поради кардіологів

п’ятниця, 7 листопад 2025, 13:10

Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...

Що таке паста Амосова і чому її називають “вітамінною бомбою” для серця

п’ятниця, 7 листопад 2025, 12:45

Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...