Розрив шаблонів! З якими продуктами та смаками можна готувати яєчню

Ви будете неймовірно здивовані. Яєчню можна готувати не лише з солоним смаком та ковбасою. Це наулюбленіший формат більшості людей, проте тема яєчні в кулінарії набагато ширша, передають Патріоти України.

З чим готують яєчню

Посмажити швидко яйця на сніданок — оптимальний вибір ранкової їжі. Якщо у вас немає більше фантазії, з чим їх готувати, подивіться наступні варіанти:

  • броколі, кабачки, баклажани;
  • цибуля, помідори, картопля;
  • мізки, краби, оселедець;
  • хліб, картопляне пюре;
  • шпинат, селера, квасоля, горошок;
  • гриби, яблука, зелена цибуля.

Обирайте будь-який продукт, змінюйте його за бажанням як основний компонент, щоб мати кожен раз нову страву. На цьому варіанти яєчні не закінчуються. Ще можна готувати з солодким смаком, хоча це дещо незвично.

Є рецепти яєчні з горіхами, медом, варенням, з бісквітом. Такі варіанти начинки для яєчні можна назвати несподіваними. Розкажемо про один з таких рецептів.

Змастіть сковороду маслом. Вбийте яйця. Жовтки мають лишитися цілими. Візьміть натуральний мед, розігрійте його, щоб він став рідкішим. Полийте ним білок яєчні. Враження можете написати в коментарях до цієї статті. Смачного!

Є секрет! Як солити м’ясо під час приготування, щоб воно було смачнішим

субота, 15 березень 2025, 8:14

Багато кухарів-любителів навіть не підозрюють, що солити м’ясо потрібно тільки в певний момент. У більшості випадків господині звично додають сіль навіть під час приготування або смаження м’ясної страви. Однак це груба помилка, яка може не тільки погір...

Ніяких міфів, лише факти: Чи насправді корисний желатин

субота, 15 березень 2025, 7:22

"Желатин є білковою речовиною, отриманою з колагену, що міститься в кістках, хрящах і шкірі тварин та необхідний для здоров'я суглобів та оптимального стану сполучної тканини", - про це у Фейсбуці пише лікар-дієтолог Олег Швець, передають Патріоти Укра...