Розрив шаблонів! З якими продуктами та смаками можна готувати яєчню

Ви будете неймовірно здивовані. Яєчню можна готувати не лише з солоним смаком та ковбасою. Це наулюбленіший формат більшості людей, проте тема яєчні в кулінарії набагато ширша, передають Патріоти України.

З чим готують яєчню

Посмажити швидко яйця на сніданок — оптимальний вибір ранкової їжі. Якщо у вас немає більше фантазії, з чим їх готувати, подивіться наступні варіанти:

  • броколі, кабачки, баклажани;
  • цибуля, помідори, картопля;
  • мізки, краби, оселедець;
  • хліб, картопляне пюре;
  • шпинат, селера, квасоля, горошок;
  • гриби, яблука, зелена цибуля.

Обирайте будь-який продукт, змінюйте його за бажанням як основний компонент, щоб мати кожен раз нову страву. На цьому варіанти яєчні не закінчуються. Ще можна готувати з солодким смаком, хоча це дещо незвично.

Є рецепти яєчні з горіхами, медом, варенням, з бісквітом. Такі варіанти начинки для яєчні можна назвати несподіваними. Розкажемо про один з таких рецептів.

Змастіть сковороду маслом. Вбийте яйця. Жовтки мають лишитися цілими. Візьміть натуральний мед, розігрійте його, щоб він став рідкішим. Полийте ним білок яєчні. Враження можете написати в коментарях до цієї статті. Смачного!

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...