Італійська піца вже давно увійшла в меню нашої кухні. Вона зайняла почесне місце на столі під час святкувань днів народження, та пікніків на природі і просто як смачна вечеря в колі друзів. передають Патріоти України.
Господині приловчились готувати піцу вдома, адаптувавши її начинку до звичних та підручних нам продуктів. Тож чи потрібні дріжджі у піці.
Так, дріжджі потрібні. Без них класичний корж італійських бідняків вийде жорстким і худим.
Для приготування потрібно
Як готувати
Цей рецепт вважається класичним та розрахований для приготування піци діаметром 34 см. Для початку потрібно обов’язково просіяти борошно, а потім змішати його із сухими «швидкими» дріжджами.
У суху суміш додаємо сіль (дрібного помелу) і цукор. Поступово перемішуємо компоненти, потім змішуємо теплу воду з оливковою олією і виливаємо її в борошно.
Розмішуємо і вимішуємо до однорідної маси, щоб вийшло липке та м’яке тісто. Щоб тісто перестало липнути до рук, дрібними порціями продовжуємо додавати муку.
У фіналі тісто має вийти м’яким, еластичним і таким, що тягнеться. Після цього воно має відлежатись в теплому місці 30-40 хвилин і можна розкачувати та викладати начинку.
Квашена капуста – це улюблений салат осінньо-зимового періоду, який не тільки має приємні смакові якості, але й зміцнює імунітет, передають Патріоти України. Багато господинь готують його десятиліттями, але не знають однієї маленької хитрощі навіщо дод...
Мариновані печериці можуть стати ідеальним варіантом вечері, яка готується за 10 хвилин. Гриби будуть ароматними, соковитими та неймовірно смачними, передають Патріоти України. Для приготування візьміть 500 г печериць. До речі, якщо ви раптом не знали,...