Більшість господинь за звичкою підставляють друшляк з макаронами під холодну воду. Так вони промивають їх, щоб вони не злипалися. Іноді це рятує від макаронної каші, іноді — ні. Досвідчені кулінари та кухарі не радять це робити з кожними макаронними виробами. Іноді в цій дії зовсім немає сенсу, передають Патріоти України.
Макарони виготовляють з різних сортів пшениці. Саме тому на полицях магазинів ми бачимо різні ціни на них. Звертайте увагу на вітчизняні марки, а також читайте уважно склад.
Якщо в складі виробів зазначається борошно з твердих сортів пшениці, це буде ідеальний вибір. Такі макарони не розварюються, добре тримають форму, не злипаються.
Коли на упакуванні зазначаються м’які сорти борошна, ось з цими макаронними виробами будуть певні складнощі в приготуванні. Це не означає. що вони не смачні. Навпаки, вони добре смакують, але будьте готовими до злипання.
Якщо ви плануєте до макаронів робити соус, не промивайте їх. До промитих під водою смачний соус гірше пристає. Не буде між ними гармонії. Якщо ж макарони будуть частиною салату, тоді краще промити. Страва від цього буде тільки кращою та апетитнішою на вигляд.
Приготування їжі підпорядковується своїм правилам і законам, недотримання яких веде до того, що страви виходять неапетитними та несмачними. Тому завжди варто підходити до цього питання максимально підготовленими, передають Патріоти України. Які 10 поми...
Фарш для котлет не повинен складатися виключно з м’яса. В основу страви повинні входити й інші компоненти,, передають Патріоти України. Зазвичай для «зв’язування» фаршу використовують сире яйце чи білий хліб. Однак прихильники корисного харчування нада...