Здавалося б, зварити макарони нескладно. Але досить припуститися однієї помилки, і страва виявиться вже не такою смачною, як хочеться, передають Патріоти України.
До поширених помилок входять нестача води, висипання макаронних виробів у холодну рідину та промивання страви після приготування. Але є й інші дії, про помилковість яких багато кулінарів-аматорів навіть не здогадуються. Так, важливе значення має те, чи прикрита каструля кришкою під час варіння макаронів чи ні.
Деякі господині вважають, що варити макарони потрібно в ємності з закритою кришкою. Однак такий підхід, всупереч поширеній думці, не призводить до прискорення приготування страви.
Вода хоч і закипає трохи швидше, але ефект не зберігається надовго. Більше того, можуть виникнути серйозні проблеми. Так, рідина може спінитися і почати «втікати». У цьому випадку кулінар автоматично відкриє кришку, що, напевно, призведе до виливання чималого об’єму води на кухонну плиту.
У цьому випадку поверхня залишиться брудною, а макарони можуть перетворитися на неапетитну масу через нестачу рідини. Таким чином, приготування макаронних виробів слід здійснювати в каструлі або без кришки, або в ємності, яка напівприкрита кришкою.
Крупи є основою щоденного раціону багатьох родин, тому їх завжди купують про запас. Але нерідко трапляється неприємність: у банках чи пакетах з’являються дрібні жучки. Вони швидко псують запаси і можуть поширюватися на інші продукти, передають Патріоти...
Ви помічали, що після певної їжі хочеться посміхатися і навіть більше енергії? Харчування може сильно впливати на емоційний стан. Ось список продуктів, які допомагають підняти настрій і боротися зі стресом, передають Патріоти України. Какао стимулює ви...