
Промивати макарони водою після варіння зазвичай не потрібно, якщо ви готуєте їх для гарячих страв (наприклад, пасти). Промивання змиває крохмаль, який допомагає соусу краще чіплятися до макаронів, передають Патріоти України.
Але є випадки, коли промивання може бути доречним:
Якщо готуєте холодний салат – промивання допоможе зупинити процес варіння й запобігти злипанню.
Якщо макарони будуть зберігатися – промивання охолодить їх і запобіжить склеюванню.
Якщо варили в надто крохмалистій воді – наприклад, при повторному кип’ятінні тієї самої води.
В інших випадках краще просто злити воду й одразу змішати макарони з соусом або додати трохи олії.
Заморожені фрукти такі ж поживні, а іноді навіть більш, ніж свіжі, оскільки їх збирають у пікову стиглість і швидко заморожують, щоб зберегти поживні речовини. Вони є розумним вибором, що зменшує кількість відходів, завдяки їхньому тривалішому терміну ...
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...