Інгредієнти:
морква – 2 шт.;
свинина – 500 г;
цибуля – 2 шт.;
рис – 2 скл.;
олія – 50 мл;
сіль – за смаком;
спеції для плову – за смаком;
часник - за смаком.
Приготування:
Очищене м'ясо нарізати на шматки. Подрібнити півкільцями очищену цибулю. Моркву - соломкою. Розігріти казанок, налити в нього рослинну олію. Викласти підготовлену цибулю і смажити її до золотистого кольору близько 5-7 хвилин, помішуючи. Додати м'ясо. Готувати 10 хвилин. Додати моркву. Обсмажити все разом, помішуючи, 3-5 хвилин. Закип'ятити чайник. Обсмажені овочі й м'ясо залити окропом. Всипати спеції. Варити на середньому вогні 20 хвилин. Додати рис, обережно розрівняти його по поверхні, але не перемішувати. В серединку помістити головку часнику. Долити води так, щоб вона покривала рис вище на 2 см. Варити плов на максимальному вогні без кришки майже до повного випаровування рідини, близько 10-15 хвилин. Як тільки рідина випарується, зробити мінімальний вогонь. В плові зробити кілька отворів ручкою ложки. Накрити кришкою і залишити на 15 хвилин настоятись.
Інгредієнти:
олія - 50 мл;
курячі гомілки - 500 г;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
рис - 200 г;
часник - 4 зубці;
спеції до плову - за смаком;
сіль - за смаком;
вода - 400 мл.
Приготування:
Увімкнути режим "жарка". Обсмажити олії курячі гомілки, не закриваючи мультиварку кришкою. Коли м'ясо набуде золотистого кольору, всипати нарізану кубиками цибулину та крупною соломкою - морквину. Готувати 5 хвилин. Влити склянку води й закрити мультиварку. Увімкнути режим "тушкування" на 15 хвилин. Додати 200 грамів рису, чотири очищені зубці часнику, чайну ложку солі, пів чайної ложки перцю, зіри, барбарису та чверть чайної ложки меленого лаврового листа. Влити 400 мілілітрів води й перемішати. Закрити кришкою, готувати на режимі "плов" 10 хвилин. При подачі посипати зеленню.
Інгредієнти:
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
олія - 50 мл;
часник - за смаком;
спеції до плову - за смаком;
рис - 70 г;
капуста - 200 г;
вода - 150 мл.
Приготування:
Обсмажити до золотистого кольору на олії подрібнену кубиками цибулину, нашатковану капусту та нарізану соломкою морквину. В каструлю засипаю промитий рис й овочі. Додати два зубці подрібненого часнику й дрібку приправи для плову. Залити водою. Під кришкою тушкувати до готовності приблизно 30 хвилин на малому вогні. Зняти з плити й настояти 15 хвилин.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...