Це надзвичайно апетитна і святкова страва, яка обов’язково справить приємне враження на всіх за столом, передають Патріоти України.
Складові
Отже, вам потрібно мати:
Виконайте наступні кроки:
Відваріть яйця в невеликій каструлі протягом 10 хв. Після помістіть їх в холодну воду на 2-3 хв.
Очистіть яйця, наріжте невеликими скибочками.
Вимийте курячу грудку, промокніть серветкою.
За бажанням відбийте грудку кухонним молотком з великими зубчиками. Потім розріште її так, щоб можна було м’ясо згорнути рулетом.
Викладіть на курячу грудку скибочки шинки, яйця, приправу і поверніть її в рулет так, щоб не було проміжків. Тобто заготовка повинна вийти туга. Потім обв’яжіть рулет мотузкою.
Візьміть алюмінієву фольгу, змастіть невеликою кількістю масла і загорніть в неї рулет.
Викладіть рулет у фользі на деко і відправите в духовку, розігріту до 180 ° С, на 30 хвилин.
Після закінчення часу запікання відкрийте фольгу, змажте курячу грудку медом, збризніть вином і невеликою кількістю води. Залиште в духовці до тих пір, поки страва не набуде коричневого кольору. Тим часом час від часу поливайте рулет соком з дека.
Коли рулет з курячої грудки буде готовий, дістаньте його з духовки і відставте в сторону, щоб охолонув. Після обріжте нитки, якими він був зав’язаний. Далі ви можете рулет нарізати на порційні шматочки і кликати домашніх до столу. Ось і все: просто, швидко, ефективно і смачн
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...