Це надзвичайно апетитна і святкова страва, яка обов’язково справить приємне враження на всіх за столом, передають Патріоти України.
Складові
Отже, вам потрібно мати:
Виконайте наступні кроки:
Відваріть яйця в невеликій каструлі протягом 10 хв. Після помістіть їх в холодну воду на 2-3 хв.
Очистіть яйця, наріжте невеликими скибочками.
Вимийте курячу грудку, промокніть серветкою.
За бажанням відбийте грудку кухонним молотком з великими зубчиками. Потім розріште її так, щоб можна було м’ясо згорнути рулетом.
Викладіть на курячу грудку скибочки шинки, яйця, приправу і поверніть її в рулет так, щоб не було проміжків. Тобто заготовка повинна вийти туга. Потім обв’яжіть рулет мотузкою.
Візьміть алюмінієву фольгу, змастіть невеликою кількістю масла і загорніть в неї рулет.
Викладіть рулет у фользі на деко і відправите в духовку, розігріту до 180 ° С, на 30 хвилин.
Після закінчення часу запікання відкрийте фольгу, змажте курячу грудку медом, збризніть вином і невеликою кількістю води. Залиште в духовці до тих пір, поки страва не набуде коричневого кольору. Тим часом час від часу поливайте рулет соком з дека.
Коли рулет з курячої грудки буде готовий, дістаньте його з духовки і відставте в сторону, щоб охолонув. Після обріжте нитки, якими він був зав’язаний. Далі ви можете рулет нарізати на порційні шматочки і кликати домашніх до столу. Ось і все: просто, швидко, ефективно і смачн
Зараз вершкове масло - не найдешевше задоволення, до того ж багатьом властиво забувати про його відсутність у холодильнику, коли мета спекти блюдо вже поставлена. У такому випадку вершкове масло можна замінити іншими продуктами, передають Патріоти Укра...
Мабуть, мало хто відмовиться від порції апетитних сирників до ранкової кави. Проте ті, хто слідкують за вагою, уникають їх. Дієтологиня Анна Мохонько поділилась із рецептом сирників, які точно вам не зашкодять. . Приготування: . Сир змішуємо з яйце...