Це надзвичайно апетитна і святкова страва, яка обов’язково справить приємне враження на всіх за столом, передають Патріоти України.
Складові
Отже, вам потрібно мати:
Виконайте наступні кроки:
Відваріть яйця в невеликій каструлі протягом 10 хв. Після помістіть їх в холодну воду на 2-3 хв.
Очистіть яйця, наріжте невеликими скибочками.
Вимийте курячу грудку, промокніть серветкою.
За бажанням відбийте грудку кухонним молотком з великими зубчиками. Потім розріште її так, щоб можна було м’ясо згорнути рулетом.
Викладіть на курячу грудку скибочки шинки, яйця, приправу і поверніть її в рулет так, щоб не було проміжків. Тобто заготовка повинна вийти туга. Потім обв’яжіть рулет мотузкою.
Візьміть алюмінієву фольгу, змастіть невеликою кількістю масла і загорніть в неї рулет.
Викладіть рулет у фользі на деко і відправите в духовку, розігріту до 180 ° С, на 30 хвилин.
Після закінчення часу запікання відкрийте фольгу, змажте курячу грудку медом, збризніть вином і невеликою кількістю води. Залиште в духовці до тих пір, поки страва не набуде коричневого кольору. Тим часом час від часу поливайте рулет соком з дека.
Коли рулет з курячої грудки буде готовий, дістаньте його з духовки і відставте в сторону, щоб охолонув. Після обріжте нитки, якими він був зав’язаний. Далі ви можете рулет нарізати на порційні шматочки і кликати домашніх до столу. Ось і все: просто, швидко, ефективно і смачн
Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої ...
Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...