Рулет з курячої грудки, який легко приготувати - рецепт смачної страви для всієї родини

Це надзвичайно апетитна і святкова страва, яка обов’язково справить приємне враження на всіх за столом, передають Патріоти України.

Складові

Отже, вам потрібно мати:

  • 1 курячу грудку;
  • 6 скибочок пресованої шинки;
  • 3-4 курячих яйця;
  • 1 ст. л. меду;
  • 1 стакан білого вина;
  • спеції.

Як готувати?

Виконайте наступні кроки:

Відваріть яйця в невеликій каструлі протягом 10 хв. Після помістіть їх в холодну воду на 2-3 хв.

Очистіть яйця, наріжте невеликими скибочками.

Вимийте курячу грудку, промокніть серветкою.

За бажанням відбийте грудку кухонним молотком з великими зубчиками. Потім розріште її так, щоб можна було м’ясо згорнути рулетом.

Викладіть на курячу грудку скибочки шинки, яйця, приправу і поверніть її в рулет так, щоб не було проміжків. Тобто заготовка повинна вийти туга. Потім обв’яжіть рулет мотузкою.

Візьміть алюмінієву фольгу, змастіть невеликою кількістю масла і загорніть в неї рулет.

Викладіть рулет у фользі на деко і відправите в духовку, розігріту до 180 ° С, на 30 хвилин.

Після закінчення часу запікання відкрийте фольгу, змажте курячу грудку медом, збризніть вином і невеликою кількістю води. Залиште в духовці до тих пір, поки страва не набуде коричневого кольору. Тим часом час від часу поливайте рулет соком з дека.

Коли рулет з курячої грудки буде готовий, дістаньте його з духовки і відставте в сторону, щоб охолонув. Після обріжте нитки, якими він був зав’язаний. Далі ви можете рулет нарізати на порційні шматочки і кликати домашніх до столу. Ось і все: просто, швидко, ефективно і смачн

А ви це знали? Кому не можна їсти сало

субота, 22 листопад 2025, 12:45

Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України. Так, про сало потрібно забути люд...

Ви могли це не знати! В яку воду кидати гречку, щоб вона вийшла смачною

субота, 22 листопад 2025, 8:45

Гречка – одна з найлегших у приготуванні круп, але навіть її часто варять неправильно. Найпоширеніша помилка пов’язана з тим, у яку воду її засипати. Саме цей момент визначає, чи буде каша розсипчастою та смачною, чи перетвориться на клейку масу. Прави...