Якщо вам подобаються голубці, але ви хотіли б внести якусь цікаву родзинку в традиційну страву, то цей рецепт точно для вас, передають Патріоти України.
Для топінгу:
Помийте капусту і прогрійте її мікрохвильовці близько 5 хвилин. Акуратно відокремте розм’якле листя. Відваріть рис до стану альденте.
Пасеруйте спочатку подрібнену цибулю, а потім додайте в сковороду терту моркву. Обсмажте з овочами фарш і додайте спеції. Сформуйте голубці.
Змастіть деко або форму маслом і покладіть в неї заготовки. Запікайте в духовці при 180 градусів протягом 30 хвилин. В цей час наріжте дрібно томати, зелень і сир.
Додайте в суміш сметану і спеції, а потім перемішайте. Викладіть топінг поверх голубців і запікайте все разом ще 15 хвилин. Бон апетит!
Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі к...
Дуже простий у приготуванні рецепт випічки до чаю, але смак та зовнішній вигляд виходять незвичайними. Це як ідея, якщо ви не знаєте, що приготувати до чаю. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в піну з дрібкою солі, додати цукор з ванільним цукр...