
Якщо вам подобаються голубці, але ви хотіли б внести якусь цікаву родзинку в традиційну страву, то цей рецепт точно для вас, передають Патріоти України.
Для топінгу:
Помийте капусту і прогрійте її мікрохвильовці близько 5 хвилин. Акуратно відокремте розм’якле листя. Відваріть рис до стану альденте.
Пасеруйте спочатку подрібнену цибулю, а потім додайте в сковороду терту моркву. Обсмажте з овочами фарш і додайте спеції. Сформуйте голубці.
Змастіть деко або форму маслом і покладіть в неї заготовки. Запікайте в духовці при 180 градусів протягом 30 хвилин. В цей час наріжте дрібно томати, зелень і сир.
Додайте в суміш сметану і спеції, а потім перемішайте. Викладіть топінг поверх голубців і запікайте все разом ще 15 хвилин. Бон апетит!
Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...