Якщо вам подобаються голубці, але ви хотіли б внести якусь цікаву родзинку в традиційну страву, то цей рецепт точно для вас, передають Патріоти України.
Для топінгу:
Помийте капусту і прогрійте її мікрохвильовці близько 5 хвилин. Акуратно відокремте розм’якле листя. Відваріть рис до стану альденте.
Пасеруйте спочатку подрібнену цибулю, а потім додайте в сковороду терту моркву. Обсмажте з овочами фарш і додайте спеції. Сформуйте голубці.
Змастіть деко або форму маслом і покладіть в неї заготовки. Запікайте в духовці при 180 градусів протягом 30 хвилин. В цей час наріжте дрібно томати, зелень і сир.
Додайте в суміш сметану і спеції, а потім перемішайте. Викладіть топінг поверх голубців і запікайте все разом ще 15 хвилин. Бон апетит!
Квашена капуста – цінний продукт, джерело вітамінів та мінералів, передають Патріоти України. Рецептів приготування капусти багато, і кожен з них безумовно смачний та цінний. Однак є нюанси, про які не завадить знати, якщо ви плануєте квасити капусту. ...
Вже давно на полицях наших магазинів та прилавках ринків продаються різноманітні екзотичні фрукти. Ми залюбки їх купуємо, та з насолодою споживаємо. Один з них – хурма, передають Патріоти України. Ці помаранчеві плоди мають масу корисних властивостей. ...