Румунські голубці сармале - цікавий рецепт, який подарує море насолоди

Якщо вам подобаються голубці, але ви хотіли б внести якусь цікаву родзинку в традиційну страву, то цей рецепт точно для вас, передають Патріоти України.

Отже, для приготування знадобляться такі інгредієнти:

  • Білокачанна капуста.
  • Фарш (можна брати будь-який) – 400 г.
  • Рис – 150 г.
  • 1 цибулина.
  • 1 морква.
  • Сіль, чорний перець.

Для топінгу:

  • Твердий сир – 120 г.
  • 3 невеликих помідора.
  • 3 зубчики часнику.
  • Зелень (кінза або кріп).

Рецепт приготування:

Помийте капусту і прогрійте її мікрохвильовці близько 5 хвилин. Акуратно відокремте розм’якле листя. Відваріть рис до стану альденте.

Пасеруйте спочатку подрібнену цибулю, а потім додайте в сковороду терту моркву. Обсмажте з овочами фарш і додайте спеції. Сформуйте голубці.

Змастіть деко або форму маслом і покладіть в неї заготовки. Запікайте в духовці при 180 градусів протягом 30 хвилин. В цей час наріжте дрібно томати, зелень і сир.

Додайте в суміш сметану і спеції, а потім перемішайте. Викладіть топінг поверх голубців і запікайте все разом ще 15 хвилин. Бон апетит!

Лише спробуйте! Який продукт зробить котлети смачнішими

п’ятниця, 6 червень 2025, 23:10

Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...

Є секрет! Що кинути у воду при варінні яєць, щоб шкаралупа з них злітала за секунду

п’ятниця, 6 червень 2025, 18:05

На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...