Руслана Писанка поділилася сімейним рецептом освіжаючої у спеку окрошки

Відома телеведуча Руслана Писанка, яка нещодавно назвала свій шлюб успішним, поділилася з українцями рецептом окрошки на айрані, яку готував ще її дідусь. Кулінарний хіт літа вона приготувала в ефірі денного шоу «Твій день» на каналі 1+1, зазначають Патріоти України.

Так, щоб приготувати фірмову окрошку за рецептом Руслани Писанки нам знадобляться:

• Огірки — 3 шт
• Редис — 8 шт
• Зелена цибуля — 1 пучок
• Варена картопля — 4 шт
• Яйця — 4 шт
• Кріп — 1 пучок
• Сметана — за смаком
• Жовток — 1 шт
• Айран — за смаком
• Гірчиця міцна — 2 ст. л.

Обов'язково потрібно використовувати кріп для літнього смаку. Секретний інгредієнт від дідуся телеведучої: беремо жовтки зварених яєць і міцну, гірку гірчицю. Робимо з цього «помадку». Потім заправляємо суміш айраном.


ТОП-3 способи засолити вдома смачну червону рибу

четвер, 15 травень 2025, 9:12

Можна засолити червону рибу без величезної кількості олії та неприємного присмаку. І найголовніше – дуже швидко. Рибу можна купувати цілу, а можна вже готове філе, передають Патріоти України. Детальніше розповість Вікторія Силка – блогер, технолог рест...

Варто знати! Чи можна заморожувати квашену капусту, щоб зберегти надовго

четвер, 15 травень 2025, 8:15

Морозильна камера – безперечно, зручний пристрій для зберігання різних заготовок на зиму. Морозильна камера може допомогти зі зберіганням такого продукту, як квашена капуста, передають Патріоти України. Користь та смак капусти залишаться незмінними, по...