Руслана Писанка поділилася сімейним рецептом освіжаючої у спеку окрошки

Відома телеведуча Руслана Писанка, яка нещодавно назвала свій шлюб успішним, поділилася з українцями рецептом окрошки на айрані, яку готував ще її дідусь. Кулінарний хіт літа вона приготувала в ефірі денного шоу «Твій день» на каналі 1+1, зазначають Патріоти України.

Так, щоб приготувати фірмову окрошку за рецептом Руслани Писанки нам знадобляться:

• Огірки — 3 шт
• Редис — 8 шт
• Зелена цибуля — 1 пучок
• Варена картопля — 4 шт
• Яйця — 4 шт
• Кріп — 1 пучок
• Сметана — за смаком
• Жовток — 1 шт
• Айран — за смаком
• Гірчиця міцна — 2 ст. л.

Обов'язково потрібно використовувати кріп для літнього смаку. Секретний інгредієнт від дідуся телеведучої: беремо жовтки зварених яєць і міцну, гірку гірчицю. Робимо з цього «помадку». Потім заправляємо суміш айраном.


Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...