Рваний пиріг з лаваша на сметані - змітають зі столу за лічені хвилини

Запіканка з лаваша з сиром - це так смачно! Ідеальна випічка із сиру до чаю! Спробуйте цей смачний пиріг з лаваша з сиром нашвидкуруч! Якщо залишилися обрізки лаваша, готуємо рваний пиріг з лаваша з сиром у духовці дуже швидко та бюджетно, зазначають Патріоти України.

Нам потрібно:

  • лаваш обрізки – смужки з лаваша (завжди беру на око)
  • сир (18%) – 750 гр.
  • сметану (10%) – 500 гр.
  • яйця – 3 шт.
  • цукор
  • ванільний цукор – 1 пакетик
  • сіль – щіпка

Покроковий рецепт приготування

Беріть сир будь-якої жирності і трохи розім’яти його вилочкою.

Відправляємо до сиру:

  • 3 яйця,
  • пакетик ванільного цукру
  • і дрібку солі, щоб посилити смак майбутнього пирога.
  • – 500 мл. сметани.

Пробуємо суміш на смак. У нашому випадку використовуєм солодкий сир для цього пирога. Додайте цукор до смаку, якщо використовуєте не солодкий сир.

Розриваємо або можна розрізати обрізки лаваша на невеликі шматочки. Відправляємо їх у сир і добре перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса. Перш ніж відправити сирну масу у форму, обов’язково даємо їй постояти щонайменше 15 хвилин на столі.

Для випікання використовую звичайну круглу силіконову форму. Використовуйте будь-яку форму на ваш розсуд. Випікаємо смакоту 35-40 хвилин при температурі 190 – 200 градусів. До рум’яної золотистої скориночки.

Все просто! Як приготувати напій, який зміцнить імунітет родини

субота, 18 січень 2025, 22:10

Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...