
Запіканка з лаваша з сиром - це так смачно! Ідеальна випічка із сиру до чаю! Спробуйте цей смачний пиріг з лаваша з сиром нашвидкуруч! Якщо залишилися обрізки лаваша, готуємо рваний пиріг з лаваша з сиром у духовці дуже швидко та бюджетно, зазначають Патріоти України.
Нам потрібно:
Покроковий рецепт приготування

Беріть сир будь-якої жирності і трохи розім’яти його вилочкою.
Відправляємо до сиру:
Пробуємо суміш на смак. У нашому випадку використовуєм солодкий сир для цього пирога. Додайте цукор до смаку, якщо використовуєте не солодкий сир.
Розриваємо або можна розрізати обрізки лаваша на невеликі шматочки. Відправляємо їх у сир і добре перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса. Перш ніж відправити сирну масу у форму, обов’язково даємо їй постояти щонайменше 15 хвилин на столі.
Для випікання використовую звичайну круглу силіконову форму. Використовуйте будь-яку форму на ваш розсуд. Випікаємо смакоту 35-40 хвилин при температурі 190 – 200 градусів. До рум’яної золотистої скориночки.
На полицях магазинів можна побачити вершкове масло з різним вмістом жиру - 72,5%, 73%, 80% чи 82%. Багато хто вважає, що це просто питання смаку, але насправді різниця між ними суттєва, передають Патріоти України. Експерти пояснюють: справжнім вершкови...
Пшоно окультурений вид проса. Наразі у продажу присутнє лише шліфоване пшоно, бо жорстке лушпиння оболонок робить його складно їстівним. Готувати пшоно можна у вигляді каші, а також варити суп, додавати в салати, передають Патріоти України. Нутриціоло...