Не всі люблять рисову кашу. В більшості випадків всі прагнуть приготувати крупу так, щоб була зернина до зернини. Якщо знати кілька кулінарних лайфхаків, все вийде найкращим чином, передають Патріоти України.
Відомо, що черствий хліб має здатність втягувати зайву вологу. Саме через неї рис постійно злипається. В процесі приготування на рис покладіть кілька скибок. Краще за все використовувати темний хліб. За 10-15 хвилин ви помітите суттєве покращення ситуації.
Метод з використанням дуже холодної води допоможе привести до тями рис, який почав розварюватись. Потрібно виключити плиту та злити воду. У воду покладіть лід та нею промийте крупу. Потім поверніть її доварюватись.
Якщо ви помітили, що рис майте доготувався, розігрійте сковороду із олією. Обсмажте його. Це допоможе зберегти зернам рису свою форму.
Один із лайфхаків, який здатен врятувати ваш рис. Якщо ви помітили, що рис в процесі готування почав втрачати форму, переставте його в духову шафу на 15 хвилин.
Ці прості кулінарні хитрощі допоможуть вам приготувати смачний гарнір. Він не буде розварений в кашу. Звичайно, якщо ви не прагнули зробити цього спеціально.
Картопля - улюблена страва на українських і польських кухнях. Її їдять варену, запечену, пюре, фрі… Але що буде, якщо ви включите її у свій раціон кожного дня? Дієтологи розповідають, чи варто боятися щоденного картопляного меню і як зробити його корис...
Сезон свіжих помідорів у розпалі. Саме зараз вони найсмачніші, ароматні та корисні. Але оброблені томатні продукти можуть мати навіть більше користі, ніж свіжі овочі. Особливо завдяки одному потужному інгредієнту - лікопіну, передають Патріоти України....