Рис можна зварити так, щоб він не злипався - кілька дієвих хитрощів

Не всі люблять рисову кашу. В більшості випадків всі прагнуть приготувати крупу так, щоб була зернина до зернини. Якщо знати кілька кулінарних лайфхаків, все вийде найкращим чином, передають Патріоти України.

Використайте черствий хліб

Відомо, що черствий хліб має здатність втягувати зайву вологу. Саме через неї рис постійно злипається. В процесі приготування на рис покладіть кілька скибок. Краще за все використовувати темний хліб. За 10-15 хвилин ви помітите суттєве покращення ситуації.

Льодяна вода в поміч

Метод з використанням дуже холодної води допоможе привести до тями рис, який почав розварюватись. Потрібно виключити плиту та злити воду. У воду покладіть лід та нею промийте крупу. Потім поверніть її доварюватись.

Сковорода

Якщо ви помітили, що рис майте доготувався, розігрійте сковороду із олією. Обсмажте його. Це допоможе зберегти зернам рису свою форму.

Духова шафа

Один із лайфхаків, який здатен врятувати ваш рис. Якщо ви помітили, що рис в процесі готування почав втрачати форму, переставте його в духову шафу на 15 хвилин.

Ці прості кулінарні хитрощі допоможуть вам приготувати смачний гарнір. Він не буде розварений в кашу. Звичайно, якщо ви не прагнули зробити цього спеціально.

Джерело: ПростоВей

Не просто смачні! Ці фрукти чистять судини, омолоджують і допомагають схуднути

понеділок, 14 липень 2025, 7:30

Фрукти - основа здорового харчування. Вони багаті вітамінами, мінералами та клітковиною. Проте деякі з них мають особливо цінний вплив на організм - від зміцнення серця до омолодження шкіри, передають Патріоти України. Ягоди. Справжні «суперфуди», бага...

Названо сік, який рятує зір та шкіру - простий напій з колосальним ефектом доступний всім

понеділок, 14 липень 2025, 7:07

Любиш солодкий, "земляний" смак моркви? Спробуй її в рідкому вигляді! Морквяний сік - це концентрат вітамінів, антиоксидантів і мінералів. Завдяки видаленню твердих частинок поживні речовини краще засвоюються організмом, передають Патріоти України. Під...