Голубці – смачна, ситна та легка у приготуванні страва, яку люблять практично всі. Найголовніше – вибрати хороше м'ясо, правильно відварити рис та добре приправити інгредієнти для майбутньої страви. Є один мінус – час приготування, дуже часто – це близько 2 годин, чого часто не може собі дозволити практично кожна господиня.
Фудблогерка Ольга Матвій поділилася на своєму YouTube каналі рецептом смачних карпатських голубців без рису, які готуються дуже просто та здивують вас своїм приємним, легким смаком.
Поради кулінара:
Інгредієнти:
Для тіста:
Для заливки:
Для підливки:
Спосіб приготування:
1. З м'яса зробіть фарш, посоліть, поперчіть.
2. Зваріть овочевий або курячий бульйон.
3. Сухі гриби заздалегідь добре замочіть у воді.
4. Підготуйте капусту – проваріть в окропі кілька хвилин.
5. До фаршу додайте пересмажену моркву та цибулю, гриби, все ретельно перемішайте.
6. На дно каструлі покладіть нарізану моркву, накрийте її капустяним листям.
7. Сформуйте гарні голубці, перекладіть у каструлю, залийте готовим бульйоном.
8. Зробіть тісто, добре розкотіть та накрийте зверху ним голубці в каструлі.
9. Поставте голубці на плиту, краще – піч та готуйте близько 1 години.
10. Підлива: наріжте гриби, цибулю. Цибулю першою обсмажте, додайте гриби й доведіть до готовності. Наприкінці додайте вершки, зелень.
Готові голубці найкраще подавати гарячими, з грибною підливою та зеленню.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...