
Нагодувати ситно велику родину - та ще задача. А щоб це було смачно і корисно, взагалі на грані фантастики. Але не для наших господинь. Адже навіть з найпростіших продуктів вони здатні створити диво кулінарії, передають Патріоти України.
Рис з тюфтельками – відмінний варіант для сімейного обіду або вечері. Завдяки властивості рису розварюватися порція виходить велика. Готувати його досить просто, а страва виходить дуже запашною і соковитою.
Інгредієнти
Як приготувати рис з тюфтельками в духовці
Нарізаємо цибулю, натираємо моркву на грубій терці і обсмажуємо. Дрібно шаткуємо петрушку. Чорнослив розрізаємо навпіл.
Фарш змішуємо з половиною зажарки, подрібненим часником, петрушкою, зірою, сіллю і перцем. Формуємо кульки.
Добре промиваємо рис. Пересипаємо в форму для запікання. Додаємо решту зажарки і чорнослив. Перемішуємо.
Викладаємо зверху м’ясні кульки. Кип’ятимо воду, додаємо в неї сіль, каррі і соняшникову олію. Заливаємо рис цією рідиною. Кладемо лавровий лист.
Накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин. Рідина повинна вбратися. Після цього знімаємо фольгу і залишаємо в духовці ще на 10 хвилин.
Рис з тюфтельками в духовці однозначно варти вашої уваги.
Піца давно стала улюбленою стравою мільйонів людей, адже її легко замовити й важко втриматися від зайвого шматочка. Та за зовнішньою простотою цієї страви ховаються ризики, про які ми часто навіть не замислюємося, передають Патріоти України. Регулярне ...
Холодильник часто сприймається як універсальне місце для зберігання будь-яких продуктів. Насправді частина їжі в холоді псується швидше або втрачає смак і текстуру. Неправильне зберігання також створює зайве навантаження на техніку через вологу та стор...