Салат "Чайка": А ви знали секретний рецепт найсмачнішої страви, яку подавали у ресторанах СРСР?

У радянські часи одним із найпопулярніших був салат "Чайка", який за смаковими якостями перевершував знамениті "Олів'є" та "Оселедець під шубою". Однак секретний рецепт був мало кому відомий, тому господині готували лише подібний салат. Пропонуємо приготувати напрочуд смачний салат "Чайка" за оригінальною рецептурою, передають Патріоти України.

Салат "Чайка"

Інгредієнти:

  • 2 курячі яйця
  • 100 г плавленого сиру
  • 50 г консервованого зеленого горошку
  • 0,5 пучка зелені петрушки та кропу
  • Майонез "Провансаль" для заправки

Спосіб приготування:

Курячі яйця зварити круто, остудити в крижаній воді. Потім яйця слід очистити від шкаралупи та нарізати кубиками середньої величини.

Плавлений сир злегка заморозьте, наріжте кубиками, перекладіть у миску до подрібнених яєць. У салаті "Чайка" допускаються експерименти із сирами. Наприклад, якщо замінити плавлений сир твердим, то смак закуски буде іншим, але не менш смачним.Додайте до сирно-яєчної суміші зелений горошок. Всипте рубану зелень. Заправте салат майонезом. Щоб покращити смак закуски, можна додати трохи морської солі та меленого чорного перцю.Смачного!

ТОП-3 помилки псують смак кави

п’ятниця, 14 червень 2024, 18:12

Кава є одним з найулюбленіших напоїв, тому що допомагає не тільки швидко прокинутися, але й позбутися почуття втоми протягом дня, передають Патріоти України. Крім іншого, розумне вживання кави допомагає покращити якість інтелектуальної діяльності та за...

Чому не виходить смажена риба: ТОП-5 помилок господинь

п’ятниця, 14 червень 2024, 17:15

Щоб приготувати смажену рибу правильно, щоб вона вийшла смачною, соковитою та з апетитною хрусткою скоринкою, потрібно постаратись. Цей тип страви вимагає досвіду, вправності та уваги до деталей. Які 5 помилок псують смажену рибу, передають Патріоти Ук...