
У радянські часи одним із найпопулярніших був салат "Чайка", який за смаковими якостями перевершував знамениті "Олів'є" та "Оселедець під шубою". Однак секретний рецепт був мало кому відомий, тому господині готували лише подібний салат. Пропонуємо приготувати напрочуд смачний салат "Чайка" за оригінальною рецептурою, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Курячі яйця зварити круто, остудити в крижаній воді. Потім яйця слід очистити від шкаралупи та нарізати кубиками середньої величини.
Плавлений сир злегка заморозьте, наріжте кубиками, перекладіть у миску до подрібнених яєць. У салаті "Чайка" допускаються експерименти із сирами. Наприклад, якщо замінити плавлений сир твердим, то смак закуски буде іншим, але не менш смачним.
Додайте до сирно-яєчної суміші зелений горошок. Всипте рубану зелень. Заправте салат майонезом. Щоб покращити смак закуски, можна додати трохи морської солі та меленого чорного перцю.Смачного!
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...
Аромат свіжоспеченого хліба чи булочок створює відчуття чарівності та затишку. Однак кулінарне захоплення викликає не лише запах, а й зовнішній вигляд виробу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Апетитна, золотиста, хрустка чи ніжна скоринк...