
У радянські часи одним із найпопулярніших був салат "Чайка", який за смаковими якостями перевершував знамениті "Олів'є" та "Оселедець під шубою". Однак секретний рецепт був мало кому відомий, тому господині готували лише подібний салат. Пропонуємо приготувати напрочуд смачний салат "Чайка" за оригінальною рецептурою, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Курячі яйця зварити круто, остудити в крижаній воді. Потім яйця слід очистити від шкаралупи та нарізати кубиками середньої величини.
Плавлений сир злегка заморозьте, наріжте кубиками, перекладіть у миску до подрібнених яєць. У салаті "Чайка" допускаються експерименти із сирами. Наприклад, якщо замінити плавлений сир твердим, то смак закуски буде іншим, але не менш смачним.
Додайте до сирно-яєчної суміші зелений горошок. Всипте рубану зелень. Заправте салат майонезом. Щоб покращити смак закуски, можна додати трохи морської солі та меленого чорного перцю.Смачного!
Оливкову олію, особливо Extra Virgin (EVOO), визнано найкращою як для приготування їжі, так і для здоров’я. Такий висновок зробили чотири зареєстровані дієтологи (RDN), передають Патріоти України. Олія багата на корисні мононенасичені жири, які знижуют...
Запечене в духовці м'ясо виходить смачним й не вимагає постійної присутності господині на кухні. На свята часто готують у духовці курку, гуску або качку. Щоб птиця вийшла соковитою та ніжною, потрібно м’ясо правильно підготувати для запікання. М’ясу на...