На вихідних хочеться урізноманітнити звичне меню новими стравами, але ще ж бажано не приділяти багато годин готовці, котрі краще потратити на відпочинок, зазначають Патріоти України. Пікатний салатом із корейською морквою та курячим філе те що треба в такому випадку.
Інгредієнти: куряче філе (0,5 шт.), печериці (6-7 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), морква по-корейськи (50 г), яйця (2 шт.), сир твердий (30 г ), майонез (2-3 ст. л.), олія рослинна (1 ст. л.), сіль, перець чорний мелений.
Приготування:
Куряче філе промиваємо у проточній воді, відрізаємо зайвий жир та хрящі. Відварюємо у підсоленій воді до готовності – приблизно 15-20 хвилин. Потім чекаємо, поки воно охолоне і нарізаємо тонкими скибочками.
Яйця промиваємо і відварюємо вкруту - 10 хвилин після закипання води. Потім заливаємо крижаною водою і чекаємо, поки вони охолонуть. Очищаємо від шкаралупи та ріжемо середнім кубиком.
Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями. Гриби промиваємо під проточною водою, очищаємо від залишків землі, акуратно зрізаємо чорні плями на капелюшках і ніжках.
Ставимо на плиту каструлю з водою, солимо її та кидаємо туди гриби. Проварюємо близько 5-7 хвилин, щоб із них вийшла зайва волога. Потім відкидаємо на друшляк, чекаємо, поки трохи охолонуть, і подрібнюємо на власний розсуд.
Розігріваємо сковороду з олією. Обсмажуємо цибулю з щіпкою цукру, щоб вона не пригоріла, через кілька хвилин до неї висипаємо проварені гриби. Смажимо до легкої рум'яності, потім перекладаємо на тарілку, щоб вони остигли.
Твердий сир тремо на великій терці.
Перекладаємо всі підготовлені інгредієнти в салатник, додаємо корейську моркву та майонез, перемішуємо. Даємо настоятися перед подачею, за бажанням викладаємо салат за допомогою кулінарного кільця.
Подаємо до столу та насолоджуємося незвичним смаком.
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...