Салат із капусти готується досить просто, при цьому він недорогий. Проте багатьом господаркам складно зробити закуску такою ж вдалою, як у професійних кухарів. Є кілька секретів у приготуванні, які допоможуть досягти еталонного ресторанного смаку. Для приготування салату з капусти вам знадобляться наступні інгредієнти, передають Патріоти України.
Насамперед нашаткуйте капусту. Краще використати спеціальну тертку, а не ніж. Посоліть її і трохи примніть руками. Якщо капуста молода, цей момент потрібно пропустити, інакше овоч віддасть дуже багато соку. Залишіть капусту на 15 хвилин.
Тепер потрібно натерти моркву – слід вибрати солодку та помаранчеву, а не жовту. Така буде гарніше виглядати і приємнішою на смак. Додайте її до капусти разом із цукром та оцтом. Залишіть майбутній салат ще на 10 хвилин.
Коли капуста промаринується, полийте її олією, перемішайте і відправте в холодильник на півгодини. Готово! Закуску можна кілька днів зберігати в холодильнику – її смак лише покращуватиметься.
Якщо пропустити етапи приготування салату з капусти і просто змішати всі інгредієнти, вийде далеко не та страва, смак якої багатьом знайомий з дитинства. Легкий, соковитий та ароматний салатик ідеально поєднується із ситними м'ясними стравами, картоплею чи гречкою. Смачного
Гречка неймовірно корисна, а крім цього смачна, якщо знати, як її готувати. Гречка запобігає утворенню жовчного каміння, знижує кров’яний тиск, зменшує ризики серцевих захворювань, а також раку грудей. Склад цієї крупи багатий міддю, магнієм, клітковин...
Тунець та лосось – два популярні варіанти морепродуктів. Таким чином, ви можете поставити запитання, яка з цих видів риби є найкращим вибором з точки зору впливу на здоров’я, передають Патріоти України. У цій статті розглядаються ці два типи риб, щоб в...