Салат із капусти готується досить просто, при цьому він недорогий. Проте багатьом господаркам складно зробити закуску такою ж вдалою, як у професійних кухарів. Є кілька секретів у приготуванні, які допоможуть досягти еталонного ресторанного смаку. Для приготування салату з капусти вам знадобляться наступні інгредієнти, передають Патріоти України.
Насамперед нашаткуйте капусту. Краще використати спеціальну тертку, а не ніж. Посоліть її і трохи примніть руками. Якщо капуста молода, цей момент потрібно пропустити, інакше овоч віддасть дуже багато соку. Залишіть капусту на 15 хвилин.
Тепер потрібно натерти моркву – слід вибрати солодку та помаранчеву, а не жовту. Така буде гарніше виглядати і приємнішою на смак. Додайте її до капусти разом із цукром та оцтом. Залишіть майбутній салат ще на 10 хвилин.
Коли капуста промаринується, полийте її олією, перемішайте і відправте в холодильник на півгодини. Готово! Закуску можна кілька днів зберігати в холодильнику – її смак лише покращуватиметься.
Якщо пропустити етапи приготування салату з капусти і просто змішати всі інгредієнти, вийде далеко не та страва, смак якої багатьом знайомий з дитинства. Легкий, соковитий та ароматний салатик ідеально поєднується із ситними м'ясними стравами, картоплею чи гречкою. Смачного
При приготуванні м’яса смачним виходить щось одне: або шматок яловичини, або бульйон, в якому він варився. Але є хитрість, завдяки якій і те й те виходить апетитним та смачним. Бульйон, наприклад, можна потім використовувати для приготування супу, пере...
Млинці не вважаються стравою, яку складно приготувати. І все ж таки існує чимало нюансів, які необхідно враховувати. На смакові якості та консистенцію млинців можуть серйозно вплинути обставини, які спочатку здаються незначними, передають Патріоти Укра...