Салат ''Жіноча слабкість'': Коли червона риба ''купається'' у гарно підібраних інгредієнтах

Святковий стіл не обходиться без салатів. У знайомі вже рецепти часто вносять якусь новацію, щоб страва заграла новими відтінками смаку.

Ніжний та м'який салат «Жіноча слабкість» відмінно підійде для свята. У ньому всі компоненти чудово поєднуються між собою.

Продукти
Сьомга слабосолона 200 г
Яйце куряче 3 шт
Огірок 2 шт
Плавлений сирок 3 шт
Майонез 150 г
Сіль за смаком
Чорний мелений перець — до смаку

Основний продукт — слабосолона сьомга, але також можна взяти іншу червону рибу — форель, лосось.
Плавлені сирки за бажання можна замінити твердим сиром, але саме завдяки м'яким сиркам салат виходить повітряним і ніжним, просто тане в роті. Для свіжості та соковитості до страви додається свіжий огірок.
Інгредієнти викладаються шарами, верхній шар завжди червона риба, вона робить салат яскравим та вишуканим.

Приготування:
Два плавлені сирки натерти на великій тертці, викласти в кільце нижнім шаром, змастити майонезом, розрівняти ложкою. Один сирок залишити для верхнього шару.
Один свіжий огірок нарізати тонкими смужками, викласти на плавлений сир, зверху зробити сітку з майонезу, присипати меленим перцем і сіллю.
Яйця зварити круто, охолодити та очистити. Жовток та білок натерти на великій тертці, укласти наступним шаром, змастити майонезом.
Огірок також нашаткувати тонкою соломкою, викласти на яєчну стружку.
Наступний шар — подрібнений плавлений сир, сітка з майонезу, прянощі.
Сьомгу нарізати на невеликі шматочки, викласти верхнім шаром. Салат поставити в холодильник на 15 хвилин для охолодження. Щоб верхній шар не обвітрився, салат краще прикрити харчовою плівкою.
Перед подачею на сьомзі зробити тонку сітку з майонезу.

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...

От у чому секрет! ТОП-3 хитрощі, які дозволяють приготувати сирники золотистого кольору

четвер, 18 квітень 2024, 14:08

Найкрасивішими та апетитними є ті сирники, у яких з’явився чіткий золотистий колір. Така страва з кисломолочного сиру виглядає так, ніби її приготували у відомому ресторані. Якщо ж знати кілька хитрощів, то ваші сирники теж виглядатимуть чудово, перед...