Святковий стіл не обходиться без салатів. У знайомі вже рецепти часто вносять якусь новацію, щоб страва заграла новими відтінками смаку.
Ніжний та м'який салат «Жіноча слабкість» відмінно підійде для свята. У ньому всі компоненти чудово поєднуються між собою.
Продукти
Сьомга слабосолона 200 г
Яйце куряче 3 шт
Огірок 2 шт
Плавлений сирок 3 шт
Майонез 150 г
Сіль за смаком
Чорний мелений перець — до смаку
Основний продукт — слабосолона сьомга, але також можна взяти іншу червону рибу — форель, лосось.
Плавлені сирки за бажання можна замінити твердим сиром, але саме завдяки м'яким сиркам салат виходить повітряним і ніжним, просто тане в роті. Для свіжості та соковитості до страви додається свіжий огірок.
Інгредієнти викладаються шарами, верхній шар завжди червона риба, вона робить салат яскравим та вишуканим.
Приготування:
Два плавлені сирки натерти на великій тертці, викласти в кільце нижнім шаром, змастити майонезом, розрівняти ложкою. Один сирок залишити для верхнього шару.
Один свіжий огірок нарізати тонкими смужками, викласти на плавлений сир, зверху зробити сітку з майонезу, присипати меленим перцем і сіллю.
Яйця зварити круто, охолодити та очистити. Жовток та білок натерти на великій тертці, укласти наступним шаром, змастити майонезом.
Огірок також нашаткувати тонкою соломкою, викласти на яєчну стружку.
Наступний шар — подрібнений плавлений сир, сітка з майонезу, прянощі.
Сьомгу нарізати на невеликі шматочки, викласти верхнім шаром. Салат поставити в холодильник на 15 хвилин для охолодження. Щоб верхній шар не обвітрився, салат краще прикрити харчовою плівкою.
Перед подачею на сьомзі зробити тонку сітку з майонезу.
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...