Морква - один з популярних продуктів, який додають в новорічні салати. Однак не кожна господиня знає, як правильно варити цей овоч і скільки часу на це піде. Пропонуємо розібратися в цьому питанні, передають Патріоти України.
Для початку слід відібрати необхідну кількість моркви одного середнього розміру. Невеличкі плоди солодші на смак. Також це необхідно для того, щоб овочі зварилися одночасно.
Моркву ретельно промиваємо і перевіряємо на дефекти, зокрема на наявність гнилі. Слід зауважити, що варити овоч можна не тільки звичним способом — в каструлі, але і в мультиварці або мікрохвильовій печі.
У каструлю моркву відправляють і варять 20-25 хвилин після її закипання. Якщо ви порізали моркву на маленькі шматочки, то час варіння сміливо можна скоротити вдвічі.
Також можна перевірити готовність морквини, проткнувши її зубочисткою. Якщо вона спокійно проходить до середини плоду, то її можна виймати з каструлі.
В мультиварці морквину варять протягом 20 хвилин. Якщо ви варите овоч в режимі пароварки, то це займе 30 хвилин. Найшвидшим способом вважається варіння в мікрохвильовій печі. Так, моркву кладуть в пакет, а після варять протягом 5-8 хвилин.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...