Морква - один з популярних продуктів, який додають в новорічні салати. Однак не кожна господиня знає, як правильно варити цей овоч і скільки часу на це піде. Пропонуємо розібратися в цьому питанні, передають Патріоти України.
Для початку слід відібрати необхідну кількість моркви одного середнього розміру. Невеличкі плоди солодші на смак. Також це необхідно для того, щоб овочі зварилися одночасно.
Моркву ретельно промиваємо і перевіряємо на дефекти, зокрема на наявність гнилі. Слід зауважити, що варити овоч можна не тільки звичним способом — в каструлі, але і в мультиварці або мікрохвильовій печі.
У каструлю моркву відправляють і варять 20-25 хвилин після її закипання. Якщо ви порізали моркву на маленькі шматочки, то час варіння сміливо можна скоротити вдвічі.
Також можна перевірити готовність морквини, проткнувши її зубочисткою. Якщо вона спокійно проходить до середини плоду, то її можна виймати з каструлі.
В мультиварці морквину варять протягом 20 хвилин. Якщо ви варите овоч в режимі пароварки, то це займе 30 хвилин. Найшвидшим способом вважається варіння в мікрохвильовій печі. Так, моркву кладуть в пакет, а після варять протягом 5-8 хвилин.
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...