Крім салату "Шуба" і вінегрету з оселедцем можна приготувати багато різноманітних салатів. Вони будуть не менш смачними і здивують новими поєднаннями. Такі страви стануть чудовим доповненням до святкового столу і на їх приготування піде значно менше часу. Простими ідеями салатів з оселедцем поділився відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко на своєму офіційному сайті, передають Патріоти України.
Салат з оселедцем, корнішонами та яблуком
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Буряк запекти в духовці, обернути у фольгу за температури 180 градусів.
2. Його потрібно повністю охолодити, очистити і нарізати великим кубиком. Яблуко помити, вирізати серцевину і нарізати шматочками.
3. Огірки та корнішони розрізати навпіл.
4. Усі інгредієнти з'єднати в мисці, додати 2 нарізаних філе оселедця.
5. Приготувати заправку: петрушку подрібнити, перекласти у глибоку миску чи тарілку. Додати 3 ст. л. густого натурального йогурту та 1 ст. л. домашнього майонезу. Перемішати до однорідної консистенції та заправити салат.
Салат з оселедця, картоплі та зеленої цибулі
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю відварити у підсоленій воді на середньому вогні, повністю охолодити.
2. Почистити її, порізати спочатку кружальцями, а потім кожен кружечок ще на четвертинки.
3. Зелену цибулю та петрушку подрібнити.
4. Філе оселедця нарізати невеликими шматочками, усі інгредієнти змішати в глибокій мисці.
5. Заправити ароматною соняшниковою олією, а також посолити і поперчити за смаком.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...