
Крім салату "Шуба" і вінегрету з оселедцем можна приготувати багато різноманітних салатів. Вони будуть не менш смачними і здивують новими поєднаннями. Такі страви стануть чудовим доповненням до святкового столу і на їх приготування піде значно менше часу. Простими ідеями салатів з оселедцем поділився відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко на своєму офіційному сайті, передають Патріоти України.
Салат з оселедцем, корнішонами та яблуком
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Буряк запекти в духовці, обернути у фольгу за температури 180 градусів.
2. Його потрібно повністю охолодити, очистити і нарізати великим кубиком. Яблуко помити, вирізати серцевину і нарізати шматочками.
3. Огірки та корнішони розрізати навпіл.
4. Усі інгредієнти з'єднати в мисці, додати 2 нарізаних філе оселедця.
5. Приготувати заправку: петрушку подрібнити, перекласти у глибоку миску чи тарілку. Додати 3 ст. л. густого натурального йогурту та 1 ст. л. домашнього майонезу. Перемішати до однорідної консистенції та заправити салат.
Салат з оселедця, картоплі та зеленої цибулі
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю відварити у підсоленій воді на середньому вогні, повністю охолодити.
2. Почистити її, порізати спочатку кружальцями, а потім кожен кружечок ще на четвертинки.
3. Зелену цибулю та петрушку подрібнити.
4. Філе оселедця нарізати невеликими шматочками, усі інгредієнти змішати в глибокій мисці.
5. Заправити ароматною соняшниковою олією, а також посолити і поперчити за смаком.
Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...
Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...