Популярна співачка та ведуча шоу «Орел і Решка» Мішель Андраде поділилася рецептом молдавської мамалиги, який вона дізналася під час своєї чергової подорожі, передають Патріоти України.
Для молдаван мамалига — національна страва. Це круто заварена каша з кукурудзяного борошна, яку готують вже понад 100 років.
Під час зйомок шоу у Молдові ведуча спробувала кашу. Вона їй дуже сподобалася. Мішель розповіла, що справжню мамалигу варять у кам'яній печі, постійно помішуючи. Різати страву потрібно не ножем, а ниткою, щоб каша не прилипала.
Все більше людей відмовляються від кави на користь зеленого чаю - і не дарма. Цей напій не лише дарує заряд енергії на весь день, але й допомагає прискорити обмін речовин та позбутися зайвих кілограмів, передають Патріоти України. Бадьорість без різких...
Хвороби печінки - дедалі частіша проблема сучасної людини. Але є простий, дешевий і повністю натуральний спосіб підтримати роботу цього важливого органа, передають Патріоти України. Йдеться про куркуму — спецію, яку в Азії здавна вважають «золотим ліка...