Додати в миску борошно, сухі дріжджі, цукор, яйце і долити води. Розмішати.
Посолити, всипати борошно і влити воду, що залишилася. Місити, поки не вийде щільне тісто, накрити його тканиною і залишити на 10-15 хвилин.
Викласти їх на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії. Перед подачею — посипати цукровою пудрою.
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...