Додати в миску борошно, сухі дріжджі, цукор, яйце і долити води. Розмішати.
Посолити, всипати борошно і влити воду, що залишилася. Місити, поки не вийде щільне тісто, накрити його тканиною і залишити на 10-15 хвилин.
Викласти їх на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії. Перед подачею — посипати цукровою пудрою.
Хоча яйця, смажені на вершковому маслі чи олії, - це класика, один шеф-кухар радить додати спецію, яка зробить смак яєчні набагато яскравішим, передають Патріоти України. . Шеф-кухар Ребекка з The Practical Kitchen розповіла, що її секрет – паприка, я...
Серед трьох речей, які не рекомедовано робити одразу після сну, згадується й споживання кави натщесерце. Про це пише gazeta.ua, посилаючись на медичні дослідження, передають Патріоти України. Автори дослідження, опублікованого в американській Медичній ...