Додати в миску борошно, сухі дріжджі, цукор, яйце і долити води. Розмішати.
Посолити, всипати борошно і влити воду, що залишилася. Місити, поки не вийде щільне тісто, накрити його тканиною і залишити на 10-15 хвилин.
Викласти їх на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії. Перед подачею — посипати цукровою пудрою.
Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...
Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...