Додати в миску борошно, сухі дріжджі, цукор, яйце і долити води. Розмішати.
Посолити, всипати борошно і влити воду, що залишилася. Місити, поки не вийде щільне тісто, накрити його тканиною і залишити на 10-15 хвилин.
Викласти їх на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії. Перед подачею — посипати цукровою пудрою.
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...
Кофеїн - найпопулярніший стимулятор у світі, і про нього існує безліч міфів. У останні роки в індустрії здорового способу життя набирає популярність відкладене вживання кофеїну - звичка, яку пропагує нейробіолог доктор філософії Ендрю Хуберман, щоб уни...