Сардельки лопаються під час варіння? Ось як можна цього уникнути

Експерти в галузі правильного харчування часто “лають” любителів м’ясних напівфабрикатів, оскільки це досить шкідлива їжа. передають Патріоти України.

Однак важко знайти простіший і смачніший продукт, який може стати ідеальним доповненням до картоплі або макаронів у тому випадку, коли немає сил та часу виготовляти кулінарні шедеври після роботи.

Подробиці

Вважається, що з варінням сардельок може впоратися навіть дитина: напівфабрикат потрібно просто відправити у воду та варити до готовності.

Однак часом сардельки лопаються під час варіння, що суттєво погіршує їхній зовнішній вигляд.

Як уникнути такого результату?

Насамперед варто пам’ятати про те, що багато залежить від температури води. Якщо відправити їх у каструлю із холодною водою, то сарделька збереже свою форму.

А ось окріп може погіршити апетитний зовнішній вигляд.

Є ще одна хитрість, яка допоможе уникнути кулінарного провалу.

Перед самим варінням необхідно за допомогою голки або зубочистки зробити кілька проколів.

Завдяки цьому сардельки виглядатимуть на тарілці красиво.

Джерело: ПростоВей

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...