Наші бабусі користуються цією маленькою хитрістю, тому їхні булочки та пиріжки завжди виходять м’якими та ніжними, передають Патріоти України.
Якщо додати в дріжджове тісто ці копійчані складники, воно не буде гумовим та забитим. Випічка за цим старовинним рецептом виходить висока й повітряна. Із такого тіста можна готувати як булочки, так і пиріжки з улюбленими начинками. Розповідаємо, посилаючись на матеріал ресурсу "На пенсії", як приготувати тісто для пухкої та ніжної випічки.
До тіста треба додати оцет і розпушувач, однак важливо дотримуватися пропорцій, щоб не зіпсувати його.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...