Наші бабусі користуються цією маленькою хитрістю, тому їхні булочки та пиріжки завжди виходять м’якими та ніжними, передають Патріоти України.
Якщо додати в дріжджове тісто ці копійчані складники, воно не буде гумовим та забитим. Випічка за цим старовинним рецептом виходить висока й повітряна. Із такого тіста можна готувати як булочки, так і пиріжки з улюбленими начинками. Розповідаємо, посилаючись на матеріал ресурсу "На пенсії", як приготувати тісто для пухкої та ніжної випічки.
До тіста треба додати оцет і розпушувач, однак важливо дотримуватися пропорцій, щоб не зіпсувати його.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Поряд із томатною пастою сметана є однією з найпопулярніших основ для підливи. Кисломолочний продукт відрізняється ніжністю та чудовим смаком. Саме тому з нього виходить дуже апетитний соус. Проте страва буде зіпсована, якщо сметана згорнулася під час ...
Щоб надати стравам виразного смаку та підкреслити інгредієнти — не обійтись без приправ, зокрема солі. І хоча сіль у помірних кількостях корисна, однак її надмірне споживання може призвести до серйозних проблем із серцем, що підвищує ризик інсульту та ...