Наші бабусі користуються цією маленькою хитрістю, тому їхні булочки та пиріжки завжди виходять м’якими та ніжними, передають Патріоти України.
Якщо додати в дріжджове тісто ці копійчані складники, воно не буде гумовим та забитим. Випічка за цим старовинним рецептом виходить висока й повітряна. Із такого тіста можна готувати як булочки, так і пиріжки з улюбленими начинками. Розповідаємо, посилаючись на матеріал ресурсу "На пенсії", як приготувати тісто для пухкої та ніжної випічки.
До тіста треба додати оцет і розпушувач, однак важливо дотримуватися пропорцій, щоб не зіпсувати його.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Скумбрія дуже смачна риба. В ній достатньо жирності, тому вона добре виходить при будь-якому типі приготування: запікання, копчення, тушкування. Сьогодні до вашої уваги пропонуємо рецепт, з яким ви за 12 годин зможете насолоджуватися маринованою скумбр...
Для того щоб котлети стали еталонною стравою, потрібно дотримуватися деяких принципів та правил, передають Патріоти України. У такому разі про суху м’ясну страву можна забути. Для того, щоб котлети вийшли соковитими, варто звернути увагу на кілька поми...