Секрет досвідчених господинь! Як приготувати справжній гуляш, щоб було ситно й смачно

Гуляш – улюблена страва, яку цінують у багатьох країнах. Досі не вщухають суперечки про те, як правильно називати гуляш, передають Патріоти України.

Подробиці

Гуляш готують із шматочків телятини або яловичини, які обсмажують на сковорідці із цибулею. Окремо можна обсмажити картоплю та з’єднати з м’ясом, додати овочі – помідори та солодкий перець, бульйон, а потім тушкувати до готовності.

Рецептів приготування смачної страви безліч, один з них, найбільш простий і смачний. Беремо 500-600 г телятини та нарізаємо кубиками. Обсмажуємо м’ясо на салі або олії до рум’яної скоринки.

Чистимо 3 зубчики часнику, 2 шт. цибулі і 1 морквину, дрібно ріжемо і з’єднуємо з м’ясом, продовжуємо обсмажувати 7-10 хвилин на повільному вогні. Тепер настала черга прянощів та зелені: кладемо до смаку паприку та кмин чи інші спеції – що сподобається.

Готуємо м’ясо з овочами у глибокій каструлі або сковорідці 20-25 хвилин, періодично підливаючи воду. Кілька штук помідорів обдаємо окропом, знімаємо шкірку і відправляємо в каструлю до м’яса, як і кілька картоплин, що нарізають на шматочки. Додаємо лавровий лист і тушкуємо до готовності ще 20 хвилин.

Джерело: ПростоВей

Все просто! Як повернути свіжість вчорашнім млинцям

вівторок, 17 червень 2025, 18:09

Найчастіше після того, як процес смаження млинців закінчився, на столі красується цілий стос ароматних і рум’яних смаколиків. Але, на жаль, не всі з них бувають з’їдені першого ж дня. А через добу млинці втрачають свій привабливий вигляд, і, на жаль, с...

Господиням на замітку! Що робити, щоб ягоди з пирога не розтікалися

вівторок, 17 червень 2025, 17:08

Простий десерт зі свіжими ягодами найбільш актуальний в спекотні літні дні. Для приготування смачної страви підійдуть будь-які ягоди, яким ви віддаєте перевагу: полуниця, вишня і навіть слива, передають Патріоти України. Щоб урізноманітнити аромат і на...