Секрет досвідчених господинь! Як зробити омлет пишним без соди чи розпушувача

Приготувати омлет —-легко і просто, але не завжди він виходить високим та пишним. Досвідчені господині знайшли альтернативу соді, що не псує смак і дає саме той ефект повітряного омлету, передають Патріоти України.

Що додати до омлету

Насправді класичний омлет можна урізноманітнити різними продуктами — грибами, ковбасою, кукурудзою, сиром, зеленню тощо. Ці всі інгредієнти дають особливий смак, роблять страву більш поживною та цікавою. Проте жоден не сприяє тому, щоб омлет на сковорідці виріс.

Дехто додає до омлету соду, проте навіть дрібка може зіпсувати смак, додавши гіркоту і характерний для соди присмак.

Перевірений спосіб — це мінеральна вода. Так, 1 ст.л. на порцію омлету з 2-3 яєць підніме його, оскільки під час приготування мінеральні бульбашки підійматимуть білок. Спробуйте і ви отримаєте пишну страву.

Експерти назвали найкорисніший спосіб приготування яєць

вівторок, 21 травень 2024, 18:12

Яйця можна зустріти практично в кожному списку корисних продуктів: вони сповнені білка, вітамінів, мінералів та корисних жирів. . Проте, багато дієтологів дотримуються думки, що неправильно приготовані яйця не тільки не корисні для організму, але і мож...

Бережіться! ТОП-3 невідворотні наслідки від надмірного вживання солі

вівторок, 21 травень 2024, 17:09

Попри сформовану думку, сама по собі сіль, а точніше хлорид натрію, не становить небезпеки для організму, а, навпаки, грає важливу роль у його роботі. . Без солі неможливий нормальний баланс рідини в організмі, до того ж вона регулює кров’яний тиск та ...