Щоб у вас завжди виходила хрумка і рум'яна смажена картопля, важливо не лише підібрати правильний сорт, але й правильно її приготувати, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
У досвідчених кулінарів існує один невеликий секрет. Знаючи його, у вас завжди виходитиме ідеально просмажена картоплі зі смачною золотистою скоринкою.
Спочатку картоплю потрібно добре помити, почистити і нарізати так, як вам зручно. Особливої ролі не грає форма. Це може бути соломка, кружальця, кубики. Не забудьте добре просушити овоч за допомогою паперових рушників, щоб прибрати зайву вологу і крохмаль, що виділився. Тепер додаєте секретний інгредієнт для золотистої скоринки — борошно. Добре перемішайте нарізану картоплю з цим продуктом.
Розігрійте на сковороді олію, викладіть картоплю з борошном і обсмажте. В процесі смаження можна ще раз посипати борошном — воно не буде зайвим і зовсім не вплине на смак.
Якщо вам подобається смажена картопля з цибулею чи часником, додавайте їх так як завжди.
За наявності вільного часу, ви можете обійтися навіть і без борошна. Щоб отримати хрумку скоринку, просто обсмажуйте картоплю невеликими порціями, викладайте її спочатку на паперовий рушник, а вже потім на тарілку.
Щоб вийшло надзвичайно смачно та апетитно, змішайте борошно з сіллю, перцем, улюбленими приправами, обваляйте картоплю в цій суміші, а потім обсмажте. Наприкінці можете додати копчену ковбаску соломкою, щоб страва вийшла ситнішою.
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...