Під час приготування котлет будь-яка господиня може мати справу з тим, що фарш прилипає до рук. Через це виникають певні складнощі, оскільки важко зліпити котлети правильної форми. До того ж фарш деформується, передають Патріоти України.
Насамперед варто пам’ятати про те, що фарш часто липне до рук у тому випадку, якщо ви вирішили відмовитися від додавання курячих яєць. Він втрачає свою еластичність, гірше тримає форму і може розпадатися під час смаження.
Досвідчені господині змащують свої руки будь-якою рослинною олією для того, щоб фарш не прилипав.
Іноді її потрібно доливати, оскільки певна частина вбирається в котлети.
Також добре захищає фарш звичайна холодна вода. Однак потрібно змочувати руки перед кожним ліпленням котлет.
Іноді фарш прилипає до рук, якщо ви не додавали до складу інгредієнтів білий хліб.
Тому варто слідувати перевіреним рецептам і не забувати захищати руки за допомогою води або рослинної олії.
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...
Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...