Секрет досвідчених кулінарів! Як зробити так, щоб фарш при ліпленні котлет не прилипав до рук

Під час приготування котлет будь-яка господиня може мати справу з тим, що фарш прилипає до рук. Через це виникають певні складнощі, оскільки важко зліпити котлети правильної форми. До того ж фарш деформується, передають Патріоти України.

Як можна уникнути цієї проблеми

Насамперед варто пам’ятати про те, що фарш часто липне до рук у тому випадку, якщо ви вирішили відмовитися від додавання курячих яєць. Він втрачає свою еластичність, гірше тримає форму і може розпадатися під час смаження.

Досвідчені господині змащують свої руки будь-якою рослинною олією для того, щоб фарш не прилипав.

Іноді її потрібно доливати, оскільки певна частина вбирається в котлети.

Також добре захищає фарш звичайна холодна вода. Однак потрібно змочувати руки перед кожним ліпленням котлет.

Іноді фарш прилипає до рук, якщо ви не додавали до складу інгредієнтів білий хліб.

Тому варто слідувати перевіреним рецептам і не забувати захищати руки за допомогою води або рослинної олії.

Є секрет! Що додати до курячого бульйону при варінні, щоб він вийшов неймовірно смачним

середа, 22 січень 2025, 6:12

Багато кулінарів досить часто беруться за приготування курячого бульйону, передають Патріоти України. І з кожним разом гурманам все більше хочеться досягти появи у страви яскравішого смаку. Секретом приготування запашного курячого бульйону є використан...

А ви це знали? Для чого додавати в курячий суп відварне яйце

середа, 22 січень 2025, 5:40

Найчастіше курячий суп подають в обідній час. Він не тільки смачний, але й поживний, надає сил на решту дня. Страва звична для багатьох. Але навіть улюблена їжа з часом набридає. Може з’явитись бажання посмакувати чимось новим. І в цьому випадку доречн...