
Під час приготування котлет будь-яка господиня може мати справу з тим, що фарш прилипає до рук. Через це виникають певні складнощі, оскільки важко зліпити котлети правильної форми. До того ж фарш деформується, передають Патріоти України.
Насамперед варто пам’ятати про те, що фарш часто липне до рук у тому випадку, якщо ви вирішили відмовитися від додавання курячих яєць. Він втрачає свою еластичність, гірше тримає форму і може розпадатися під час смаження.
Досвідчені господині змащують свої руки будь-якою рослинною олією для того, щоб фарш не прилипав.
Іноді її потрібно доливати, оскільки певна частина вбирається в котлети.
Також добре захищає фарш звичайна холодна вода. Однак потрібно змочувати руки перед кожним ліпленням котлет.
Іноді фарш прилипає до рук, якщо ви не додавали до складу інгредієнтів білий хліб.
Тому варто слідувати перевіреним рецептам і не забувати захищати руки за допомогою води або рослинної олії.
Холодець - одна з найулюбленіших традиційних страв, особливо у святковий період, тому його зазвичай готують у великій кількості. Однак він може швидко втратити смак і зіпсуватися, якщо зберігати його неправильно. Професійні кухарі розкрили кілька своїх...
Після закінчення терміну придатності більшість ліків втрачають свою ефективність. Крім того, використання протермінованих життєво важливих медикаментів (наприклад, інсуліну, нітрогліцерину, антигістаміну) може бути небезпечним для здоров’я і життя, пер...