Секрет досвідчених кулінарів! Як зробити так, щоб фарш при ліпленні котлет не прилипав до рук

Під час приготування котлет будь-яка господиня може мати справу з тим, що фарш прилипає до рук. Через це виникають певні складнощі, оскільки важко зліпити котлети правильної форми. До того ж фарш деформується, передають Патріоти України.

Як можна уникнути цієї проблеми

Насамперед варто пам’ятати про те, що фарш часто липне до рук у тому випадку, якщо ви вирішили відмовитися від додавання курячих яєць. Він втрачає свою еластичність, гірше тримає форму і може розпадатися під час смаження.

Досвідчені господині змащують свої руки будь-якою рослинною олією для того, щоб фарш не прилипав.

Іноді її потрібно доливати, оскільки певна частина вбирається в котлети.

Також добре захищає фарш звичайна холодна вода. Однак потрібно змочувати руки перед кожним ліпленням котлет.

Іноді фарш прилипає до рук, якщо ви не додавали до складу інгредієнтів білий хліб.

Тому варто слідувати перевіреним рецептам і не забувати захищати руки за допомогою води або рослинної олії.

А ви це знали? Для чого тримати картоплю в окропі перед смаженням

неділя, 27 жовтень 2024, 17:07

Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України. Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та ви...

Все просто! Як приготувати сирний соус, від якого всі будуть у захваті

неділя, 27 жовтень 2024, 12:12

Коли ви спробуєте справжній сирний соус, ніякий інший майонезний з запахом сиру ніколи не станете купляти. Це така суттєва різниця, що просто немає чого додати. Готують його на основі сиру чеддер, передають Патріоти України. Потрібні такі продукти:. Ро...