Під час приготування котлет будь-яка господиня може мати справу з тим, що фарш прилипає до рук. Через це виникають певні складнощі, оскільки важко зліпити котлети правильної форми. До того ж фарш деформується, передають Патріоти України.
Насамперед варто пам’ятати про те, що фарш часто липне до рук у тому випадку, якщо ви вирішили відмовитися від додавання курячих яєць. Він втрачає свою еластичність, гірше тримає форму і може розпадатися під час смаження.
Досвідчені господині змащують свої руки будь-якою рослинною олією для того, щоб фарш не прилипав.
Іноді її потрібно доливати, оскільки певна частина вбирається в котлети.
Також добре захищає фарш звичайна холодна вода. Однак потрібно змочувати руки перед кожним ліпленням котлет.
Іноді фарш прилипає до рук, якщо ви не додавали до складу інгредієнтів білий хліб.
Тому варто слідувати перевіреним рецептам і не забувати захищати руки за допомогою води або рослинної олії.
З віком наш мозок природно зменшується в об’ємі, а разом із цим приходить забудькуватість та зниження когнітивних функцій. Особливо вразливою до старіння є ділянка мозку під назвою гіпокамп, яка відповідає за збереження пам’яті, передають Патріоти Укра...
Шоколад - один із найулюбленіших продуктів у світі, який дарує задоволення. Водночас навколо нього існує чимало міфів, які змушують людей вважати його шкідливим і навіть небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Чи справді він провокує акне...