Секрет господинь! Чи можна приготувати соковиті котлети без хліба

Вважають, що у фарш для котлет потрібно обов’язково додавати розмочений м’якуш батона, передають Патріоти України.

Цей інгредієнт дійсно покращує смак страви і робить її соковитішою.

Втім, одним подобаються котлети із хлібом. Інші впевнені, що обходитися потрібно без цього інгредієнта, адже хочеться, щоб м’ясний аромат добре відчувався.

Подробиці

Якщо ви прагнете щоб у котлетах був добре відчутний смак м’яса, є кілька цікавих альтернативних варіантів приготування котлет.

Як приготувати котлети без хліба

У 600 г курячого фаршу слід додати половинку тертої цибулини і пару давлених зубчиків часнику.

Тепер необхідний інгредієнт, який допоможе зв’язати фарш та забезпечити котлетам соковитість. Це одне сире куряче яйце.

Отриману суміш потрібно посолити і поперчити, а після цього – відбити.

Не обійтися і без панірувальних сухарів. Обвалені котлети потрібно відправити смажитись на розжарену сковороду.

Інші способи

Хліб у котлетах можна замінити не лише яйцем. Як альтернатива можуть виступити й інші інгредієнти.

У першу чергу це манна крупа, яка швидко вбирає воду. Достатньо додати кілька ложок.

Також підійдуть такі сполучні компоненти, як кабачки або горохове пюре.

Все просто! Як позбутися запаху цибулі та риби з посуду та рук

четвер, 24 квітень 2025, 10:08

Цибуля та риба – продукти, які ми часто використовуємо, але їхній запах до душі далеко не всім. Цибуля – складова більшості страв, які ми готуємо. А рибні страви також присутні в нашому меню кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. Є кілька...

Є секрет! Що додати в каструлю, щоб помітно прискорити варіння картоплі

четвер, 24 квітень 2025, 9:14

Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою, передають Патріоти України. Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності. Зазвичай варіння...