Вважають, що у фарш для котлет потрібно обов’язково додавати розмочений м’якуш батона, передають Патріоти України.
Цей інгредієнт дійсно покращує смак страви і робить її соковитішою.
Втім, одним подобаються котлети із хлібом. Інші впевнені, що обходитися потрібно без цього інгредієнта, адже хочеться, щоб м’ясний аромат добре відчувався.
Якщо ви прагнете щоб у котлетах був добре відчутний смак м’яса, є кілька цікавих альтернативних варіантів приготування котлет.
Як приготувати котлети без хліба
У 600 г курячого фаршу слід додати половинку тертої цибулини і пару давлених зубчиків часнику.
Тепер необхідний інгредієнт, який допоможе зв’язати фарш та забезпечити котлетам соковитість. Це одне сире куряче яйце.
Отриману суміш потрібно посолити і поперчити, а після цього – відбити.
Не обійтися і без панірувальних сухарів. Обвалені котлети потрібно відправити смажитись на розжарену сковороду.
Інші способи
Хліб у котлетах можна замінити не лише яйцем. Як альтернатива можуть виступити й інші інгредієнти.
У першу чергу це манна крупа, яка швидко вбирає воду. Достатньо додати кілька ложок.
Також підійдуть такі сполучні компоненти, як кабачки або горохове пюре.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патрі...