Секрет господинь! Чи можна приготувати соковиті котлети без хліба

Вважають, що у фарш для котлет потрібно обов’язково додавати розмочений м’якуш батона, передають Патріоти України.

Цей інгредієнт дійсно покращує смак страви і робить її соковитішою.

Втім, одним подобаються котлети із хлібом. Інші впевнені, що обходитися потрібно без цього інгредієнта, адже хочеться, щоб м’ясний аромат добре відчувався.

Подробиці

Якщо ви прагнете щоб у котлетах був добре відчутний смак м’яса, є кілька цікавих альтернативних варіантів приготування котлет.

Як приготувати котлети без хліба

У 600 г курячого фаршу слід додати половинку тертої цибулини і пару давлених зубчиків часнику.

Тепер необхідний інгредієнт, який допоможе зв’язати фарш та забезпечити котлетам соковитість. Це одне сире куряче яйце.

Отриману суміш потрібно посолити і поперчити, а після цього – відбити.

Не обійтися і без панірувальних сухарів. Обвалені котлети потрібно відправити смажитись на розжарену сковороду.

Інші способи

Хліб у котлетах можна замінити не лише яйцем. Як альтернатива можуть виступити й інші інгредієнти.

У першу чергу це манна крупа, яка швидко вбирає воду. Достатньо додати кілька ложок.

Також підійдуть такі сполучні компоненти, як кабачки або горохове пюре.

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...