Вважають, що у фарш для котлет потрібно обов’язково додавати розмочений м’якуш батона, передають Патріоти України.
Цей інгредієнт дійсно покращує смак страви і робить її соковитішою.
Втім, одним подобаються котлети із хлібом. Інші впевнені, що обходитися потрібно без цього інгредієнта, адже хочеться, щоб м’ясний аромат добре відчувався.
Якщо ви прагнете щоб у котлетах був добре відчутний смак м’яса, є кілька цікавих альтернативних варіантів приготування котлет.
Як приготувати котлети без хліба
У 600 г курячого фаршу слід додати половинку тертої цибулини і пару давлених зубчиків часнику.
Тепер необхідний інгредієнт, який допоможе зв’язати фарш та забезпечити котлетам соковитість. Це одне сире куряче яйце.
Отриману суміш потрібно посолити і поперчити, а після цього – відбити.
Не обійтися і без панірувальних сухарів. Обвалені котлети потрібно відправити смажитись на розжарену сковороду.
Інші способи
Хліб у котлетах можна замінити не лише яйцем. Як альтернатива можуть виступити й інші інгредієнти.
У першу чергу це манна крупа, яка швидко вбирає воду. Достатньо додати кілька ложок.
Також підійдуть такі сполучні компоненти, як кабачки або горохове пюре.
Якщо немає ідей, що приготувати на вечерю до гарніру, приготуйте курку з грибами у сметані. Ідеальний варіант, який підійде як до каш, так і до макаронів чи картоплі, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Змішайте сметану з борошном,...
Млинці — смакота, яку особливо приємно готувати в вихідні дні. А потім з варенням, сметаною чи фруктами смачно їсти, запиваючи ароматним чаєм, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Збийте яйця з цукром та сіллю. Продовжу...