
Не купуйте напівфабрикатні голубці. Їх їсти можна, проте аромату та насиченого смаку від них не буде, як від домашніх. Краще витратити годину часу, але отримати дійсно задоволення від улюбленої страви. А ще кращими вони стануть, якщо їх правильно тушкувати, передають Патріоти України.
В кожної господині власні рецепти приготування. З цим ніхто не буде сперечатися. Просто варто доповнити та розкрити для всіх секрет смачних голубців.
Процес тушкування голубців не повинен бути аж занадто тривалим. Приблизно 40-50 хвилин буде достатньо.
Викладіть підготовлені голубці в каструлю. Зверху овочеву засмажку з підливою. залийте все окропом. Рідина повинна повністю покривати голубці. Для аромату можна додати лаврове листя. Ось в такому супроводі й тушкуйте голубці на повільному вогні під кришкою. Смачного!
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...