
Не купуйте напівфабрикатні голубці. Їх їсти можна, проте аромату та насиченого смаку від них не буде, як від домашніх. Краще витратити годину часу, але отримати дійсно задоволення від улюбленої страви. А ще кращими вони стануть, якщо їх правильно тушкувати, передають Патріоти України.
В кожної господині власні рецепти приготування. З цим ніхто не буде сперечатися. Просто варто доповнити та розкрити для всіх секрет смачних голубців.
Процес тушкування голубців не повинен бути аж занадто тривалим. Приблизно 40-50 хвилин буде достатньо.
Викладіть підготовлені голубці в каструлю. Зверху овочеву засмажку з підливою. залийте все окропом. Рідина повинна повністю покривати голубці. Для аромату можна додати лаврове листя. Ось в такому супроводі й тушкуйте голубці на повільному вогні під кришкою. Смачного!
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...