Секрет господинь! Як приготувати м’ясо, щоб волокна танули в роті

Яловичину приготувати не завжди легко, щоб вона була м’якою та ніжною. Але цей рецепт зробить із нею неймовірне: волокна будуть танути в роті, м’ясо залишиться соковитим та ароматним, передають Патріоти України.

Подробиці

Візьміть чавунний посуд, розігрійте. Відправте на дно 1 кілограм м’яса, порізавши кубиками за розміром, як сірникові коробочки. Додайте 100 мл води, 3-4 цибулини порізані кільцями чи кубиками та 100 г вершкового масла.

Готуйте на маленькому вогні протягом 60 хвилин після кипіння.

Після цього додайте 1 ч.л. цукру, 1 ст.л. солі, 3-4 зубчики часнику подрібнені, перець та спеції — 1 ст.л. загалом, 1 ст.л. лимонного соку.

Тушкуйте ще 1 годину, м’ясо буде ніжним, танути в роті. Підготуйте улюблений гарнір і смакуйте!

Відчуваєте біль без причини? Це може бути депресія, а не серце чи шлунок

субота, 11 жовтень 2025, 10:44

Різі в животі, стрибки тиску та ломота в серці можуть бути наслідком психічних розладів, встановили дослідники з Сеченовського університету, передають Патріоти України. Найчастіше такі симптоми з’являються після перенесеного COVID-19. Вчені наголосили,...

Ці напої миттєво піднімають рівень цукру в крові - уникайте їх!

субота, 11 жовтень 2025, 5:40

Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...