
Яловичину приготувати не завжди легко, щоб вона була м’якою та ніжною. Але цей рецепт зробить із нею неймовірне: волокна будуть танути в роті, м’ясо залишиться соковитим та ароматним, передають Патріоти України.
Візьміть чавунний посуд, розігрійте. Відправте на дно 1 кілограм м’яса, порізавши кубиками за розміром, як сірникові коробочки. Додайте 100 мл води, 3-4 цибулини порізані кільцями чи кубиками та 100 г вершкового масла.
Готуйте на маленькому вогні протягом 60 хвилин після кипіння.
Після цього додайте 1 ч.л. цукру, 1 ст.л. солі, 3-4 зубчики часнику подрібнені, перець та спеції — 1 ст.л. загалом, 1 ст.л. лимонного соку.
Тушкуйте ще 1 годину, м’ясо буде ніжним, танути в роті. Підготуйте улюблений гарнір і смакуйте!
Щоб не мати проблем зі шлунком й не набрати більшу кількість калорій, деякі страви краще вживати охолодженими, передають Патріоти України. Фахівці з правильного харчування наполегливо не рекомендують їсти гарячими макарони, картоплю та рис, повідомляє ...
Пончики бувають не лише солодкі, а й із сочевиці та навіть із курячої печінки. Печінкові пончики - це так смачно! А готувати їх дуже просто та легко. Напевно, такої смакоти ви ніколи не куштували. І це тим більше привід їх приготувати, передають Патріо...