Секрет господинь! Як смажити рибу, щоб не було запаху

Риба – проста і корисна страва, але не всі люблять її готувати через специфічний аромат, передають Патріоти України.

Проте вирішення проблеми є. Досвідчені кулінари користуються лайфхаками, які допоможуть приготувати рибу так, щоб у будинку не було запаху.

Подробиці

Як виявилось, секрет дуже простий.

Витяжка не завжди може впоратися з ароматом, який розповсюджується на кухні під час готування морської чи річкової риби.

Тому під час готування потрібно покласти на сковорідку кілька скибочок сирої картоплі, цибулі чи моркви.

У процесі приготування овочі вбирають запах, але при цьому ніяк не зіпсують саму страву.

Також часто виникає у господарок питання про те, як позбутися рибного запаху на посуді. Наприклад, на обробній дошці чи ножі.

Їх можна протерти сирою цибулею, шматочком моркви або картоплі, промити розчином оцту.

Якщо використовувалася пластикова або скляна дошка, то її варто обробити розчином харчової соди.

Джерело: ПростоВей

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...

Ви могли це не знати! П’ять продуктів, які не можна поєднувати з ранковою кавою

понеділок, 15 грудень 2025, 6:42

Ранкова кава - звичний ритуал для мільйонів людей. Однак фахівці з харчування наголошують: деякі продукти в тандемі з кавою можуть спричинити дискомфорт з боку шлунка або перешкодити засвоєнню важливих нутрієнтів, передають Патріоти України. Ось що не ...