Секрет господинь! Як смажити рибу, щоб не було запаху

Риба – проста і корисна страва, але не всі люблять її готувати через специфічний аромат, передають Патріоти України.

Проте вирішення проблеми є. Досвідчені кулінари користуються лайфхаками, які допоможуть приготувати рибу так, щоб у будинку не було запаху.

Подробиці

Як виявилось, секрет дуже простий.

Витяжка не завжди може впоратися з ароматом, який розповсюджується на кухні під час готування морської чи річкової риби.

Тому під час готування потрібно покласти на сковорідку кілька скибочок сирої картоплі, цибулі чи моркви.

У процесі приготування овочі вбирають запах, але при цьому ніяк не зіпсують саму страву.

Також часто виникає у господарок питання про те, як позбутися рибного запаху на посуді. Наприклад, на обробній дошці чи ножі.

Їх можна протерти сирою цибулею, шматочком моркви або картоплі, промити розчином оцту.

Якщо використовувалася пластикова або скляна дошка, то її варто обробити розчином харчової соди.

Джерело: ПростоВей

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...