Зазвичай метою є створення помірно кислої страви. Але не переборщити зі смаком не так вже й просто, передають Патріоти України.
Нерідко квашена капуста можна перекваситись і набути надмірної «кислинки». Це може статися з різних причин. Наприклад, неправильна температура зберігання або інші фактори.
Відразу варто наголосити, що квашена капуста з надлишком кислоти цілком придатна до вживання.
І все ж у багатьох гурманів з’являється бажання зробити смак страви трохи ближчою до нейтральної. Досягти такого результату можна кількома способами.
Смак квашеної капусти можна зробити менш кислим, якщо просто її промити. Капусту помістіть в друшляк і під проточною водою ретельно промийте, даючи надлишковій воді стекти.
Якщо ви не бажаєте використовувати водопровідну воду, то застосовуйте бутильовану або відфільтровану. В глибокій ємності залиште капусту приблизно на чверть години. Потім злийте воду і заправте капусту сіллю та рослинною олією за смаком. Додайте дрібно нарізану цибулю. Можна ще зовсім трішки додати цукру або меду. І “вуаля” смачна капуста готова!
Млинці входять до числа страв, які бажано вміти готувати, передають Патріоти України. Однак далеко не всі кулінари справляються з приготуванням цієї популярної страви. Млинці можуть вийти занадто тонкими, сухими та несмачними. Та й новачки під час готу...
Придбати цілу тушку лосося не кожен може, оскільки вартість кусає гаманець. А обрізки лосося або шматочки філе вигідно для господинь. При цьому якщо смачно замаринувати рибу, то буде ідеальний інгредієнт для салатів, бутербродів і просто для смакування...