Секрет господинь! Як врятувати квашену капусту, якщо вона виявилася занадто кислою

Зазвичай метою є створення помірно кислої страви. Але не переборщити зі смаком не так вже й просто, передають Патріоти України.

Нерідко квашена капуста можна перекваситись і набути надмірної «кислинки». Це може статися з різних причин. Наприклад, неправильна температура зберігання або інші фактори.

Відразу варто наголосити, що квашена капуста з надлишком кислоти цілком придатна до вживання.

І все ж у багатьох гурманів з’являється бажання зробити смак страви трохи ближчою до нейтральної. Досягти такого результату можна кількома способами.

Промити водою

Смак квашеної капусти можна зробити менш кислим, якщо просто її промити. Капусту помістіть в друшляк і під проточною водою ретельно промийте, даючи надлишковій воді стекти.

Замочити у воді

Якщо ви не бажаєте використовувати водопровідну воду, то застосовуйте бутильовану або відфільтровану. В глибокій ємності залиште капусту приблизно на чверть години. Потім злийте воду і заправте капусту сіллю та рослинною олією за смаком. Додайте дрібно нарізану цибулю. Можна ще зовсім трішки додати цукру або меду. І “вуаля” смачна капуста готова!

А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

четвер, 9 січень 2025, 11:08

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши ...

Не робіть помилок! З якими продуктами не можна пити кави

четвер, 9 січень 2025, 10:07

Кава – популярний напій, який допомагає зранку підбадьоритися, відмінно підходить для посиденьок з друзями. Більшість з нас настільки звикли починати ранок з кави, що часом просто важко собі уявити хоч день без чашки кави, передають Патріоти України. ....