Секрет господинь! Як зробити борщ насиченого червоного кольору

Не секрет, що страви в кафе та ресторанах відрізняються за смаком та виглядом від домашніх. У вік Інтернету всі секрети громадського харчування приготування страв вже не секрети, передають Патріоти України.

Подробиці

Як же приготувати борщ яскраво-червоного кольору?

Борщ, приготовлений на домашній кухні, може вийти помаранчевим.

Справа в тому, що багато господинь не знайомі з однією хитрістю.

Як приготувати борщ червоним?

Готуємо борщ за класичним рецептом. Обсмажуємо цибулю та моркву, шаткуємо капусту.

Обсмажуємо буряки та томатну пасту, додаємо воду і тушкуємо інгредієнти на сковорідці.

А ось на цьому етапі потрібно додати до буряку оцет.

Кислота зберігає колір овочів, борщ не вийде прозорим.

Ще один секрет у тому, щоб залити очищення буряків водою з оцтом та дати настоятися. Вийде натуральний барвник для борщу.

Отримана пофарбована рідина додається до борщу в кінці приготування.

Додаємо до борщу воду, підфарбовану очищеннями, доводимо страву до кипіння та вимикаємо вогонь.

Кип’ятити вже червоний борщ не треба, інакше він світлішає.

Страва готова. Смачного!

Не всі про це знають! Як правильно промивати рис, щоб гарнір вийшов розсипчастим

четвер, 24 квітень 2025, 18:13

Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...

Корисна хитрість: Навіщо при смаженні цибулі досвідчені господині додають щіпку цукру

четвер, 24 квітень 2025, 17:12

Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...