Секрет господинь! Як зробити борщ насиченого червоного кольору

Не секрет, що страви в кафе та ресторанах відрізняються за смаком та виглядом від домашніх. У вік Інтернету всі секрети громадського харчування приготування страв вже не секрети, передають Патріоти України.

Подробиці

Як же приготувати борщ яскраво-червоного кольору?

Борщ, приготовлений на домашній кухні, може вийти помаранчевим.

Справа в тому, що багато господинь не знайомі з однією хитрістю.

Як приготувати борщ червоним?

Готуємо борщ за класичним рецептом. Обсмажуємо цибулю та моркву, шаткуємо капусту.

Обсмажуємо буряки та томатну пасту, додаємо воду і тушкуємо інгредієнти на сковорідці.

А ось на цьому етапі потрібно додати до буряку оцет.

Кислота зберігає колір овочів, борщ не вийде прозорим.

Ще один секрет у тому, щоб залити очищення буряків водою з оцтом та дати настоятися. Вийде натуральний барвник для борщу.

Отримана пофарбована рідина додається до борщу в кінці приготування.

Додаємо до борщу воду, підфарбовану очищеннями, доводимо страву до кипіння та вимикаємо вогонь.

Кип’ятити вже червоний борщ не треба, інакше він світлішає.

Страва готова. Смачного!

А ви це знали? Чому не можна промивати рис перед приготуванням плову

п’ятниця, 21 лютий 2025, 18:12

Ароматний та пряний плов – улюблена багатьма страва, яка мріє навчитися готувати кожна господиня, передають Патріоти України. Зараз у Мережі багато рецептів, а у кулінарів свої особливості приготування. Однак у недосвідчених господинь виникає питання п...

Чим можна замінити сіль у стравах? Названо найкращий варіант

п’ятниця, 21 лютий 2025, 17:10

Велика кількість кухонної солі у раціоні негативно впливає на організм. Щоб покращити стан здоров’я, багато людей знижують вживання білого “порошку", передають Патріоти України. Проте звичка їсти надто солону їжу дається взнаки: недосолена їжа може зда...