
Для підливи, соусу, борщу чи для інших страв роблять засмажку з цибулі та моркви. Її можна приготувати значно смачнішою. Будь-який суп від цього тільки виграє. Щоб засмажка була ароматніша, потрібно всього кілька кулінарних хитрощів, передають Патріоти України.
Перша рекомендація — не викладайте одразу на сковороду обидва інгредієнти. Спочатку кладуть цибулю, а тільки потім вже моркву. Річ у тому, що сік моркви не дасть цибулю стати золотистою, якщо смажити їх одночасно з першої ж секунди.
Додайте в засмажку дрібку цукру. Це і смак покращить, і золотистий колір допоможе зберегти. Такий вигляд значно апетитніший.
Смак стає яскравішим, якщо подрібнити невеликий зубчик часнику. Та й трохи чорного перцю не завадить. З такою засмажкою смак та аромат вийдуть на новий рівень.
Не тримайте довго овочі на сковороді. Рекомендується дочекатися м’якості моркви, а тоді вже точно можна знімати з вогню. Смачного!
Квашена капуста - один із найсмачніших і найкорисніших продуктів. Готувати її можна дуже просто в домашніх умовах, достатньо всього лише - вибрати не мляву, соковиту капусту, і знати, як її правильно готувати, щоб закуска була без неприємного запаху, п...
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...