Секрет господинь! Як зробити засмажку з моркви та цибулі вдвічі смачнішою

Для підливи, соусу, борщу чи для інших страв роблять засмажку з цибулі та моркви. Її можна приготувати значно смачнішою. Будь-який суп від цього тільки виграє. Щоб засмажка була ароматніша, потрібно всього кілька кулінарних хитрощів, передають Патріоти України.

Подробиці

Перша рекомендація — не викладайте одразу на сковороду обидва інгредієнти. Спочатку кладуть цибулю, а тільки потім вже моркву. Річ у тому, що сік моркви не дасть цибулю стати золотистою, якщо смажити їх одночасно з першої ж секунди.

Додайте в засмажку дрібку цукру. Це і смак покращить, і золотистий колір допоможе зберегти. Такий вигляд значно апетитніший.

Смак стає яскравішим, якщо подрібнити невеликий зубчик часнику. Та й трохи чорного перцю не завадить. З такою засмажкою смак та аромат вийдуть на новий рівень.

Не тримайте довго овочі на сковороді. Рекомендується дочекатися м’якості моркви, а тоді вже точно можна знімати з вогню. Смачного!

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Що означає зелене кільце навколо жовтка

п’ятниця, 19 грудень 2025, 9:59

Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...

Це така смакота! Соковита буженина зі свинини, яка завжди вдається

п’ятниця, 19 грудень 2025, 8:43

Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...