Якщо слідувати класичній рецептурі приготування котлет, то блюдо далеко не завжди виходить соковитим. Тому досвідчені господарки можуть експериментувати з різними додатковими продуктами, щоб надати фаршу потрібну консистенцію. Вважається, що вся парочка компонентів здатна значно покращити якість страви, передають Патріоти України.
Багато господині побоюються додавати соду в котлети, оскільки вважають, що продукт дає неприємний відтінок смаку. Це помилка. Дрібка соди піде фаршу тільки на користь. Справа в тому, що сода допомагає усунути будь-які неприємні відтінки смаку. Також компонент здатний зробити фарш соковитішим. На стандартну порцію котлет береться лише одна дрібка.
Про цей інгредієнт багато хто забуває, але даремно. Вершкове масло ідеально поєднується з м’ясними продуктами, покращує їх смак та консистенцію. Необхідно невеликий шматочок масла заморозити, подрібнити на тертці та ввести до складу фаршу. Завдяки такому підходу розподілення цього компонента відбудеться рівномірно, а котлети стануть тільки смачнішими.
Щоб підтримати імунітет восени та взимку, не обов’язково купувати дорогі добавки. Достатньо кількох простих інгредієнтів, які легко знайти на кухні. Ці натуральні засоби зміцнюють імунітет, мають протизапальні властивості та допомагають організму швидш...
Молоко вважається символом здоров’я, але підходить воно не всім. Попри те, що цей продукт містить кальцій, білок і вітаміни групи B, у деяких людей він може викликати проблеми зі шлунком, шкірою чи навіть імунною системою, передають Патріоти України. Д...