
Яйця в котлетах виконують роль інгредієнта, який поєднує всі компоненти разом. Також вони є джерелом вологи для фаршу. Це в класичному розумінні приготування. Проте яйця можна замінити іншими інгредієнтами. І результат вас приємно здивує, передають Патріоти України.
Подивіться на запропонований нижче перелік продуктів. Вони і є тим секретним лайфхаком в приготуванні котлет. Фарш буде скріплено, а самі котлети будуть пишні та повітряні. Головне, що й соковитість буде збережено. Котлети не вийдуть сухими та жорсткими. Отже, спробуйте такі інгредієнти:
Терту картоплю можна поєднати з частиною панірувальних сухарів. Крохмаль все зліпить, а сухарі допоможуть легко виліпити котлети. Якщо будете додавати картопляне пюре, яке було раніше відварене, то воно має бути без масла.
Такі замінники яєць вплинуть і на смак котлет, тож кулінарний експеримент може стати відкриттям для вас. Буде неодмінно смачно. Тож, якщо закінчилися в холодильнику яйця, вихід із ситуації завжди можна знайти.
Врожай гречки в Україні в 2025 році на 15% нижчий, ніж роком раніше, що не є проблемою для внутрішнього ринку, проте призведе до росту цін через ажіотажний попит, спровокований ЗМІ, заявив директор спілки "Борошномели України" Родіон Рибчинський, перед...
Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...