Яйця в котлетах виконують роль інгредієнта, який поєднує всі компоненти разом. Також вони є джерелом вологи для фаршу. Це в класичному розумінні приготування. Проте яйця можна замінити іншими інгредієнтами. І результат вас приємно здивує, передають Патріоти України.
Подивіться на запропонований нижче перелік продуктів. Вони і є тим секретним лайфхаком в приготуванні котлет. Фарш буде скріплено, а самі котлети будуть пишні та повітряні. Головне, що й соковитість буде збережено. Котлети не вийдуть сухими та жорсткими. Отже, спробуйте такі інгредієнти:
Терту картоплю можна поєднати з частиною панірувальних сухарів. Крохмаль все зліпить, а сухарі допоможуть легко виліпити котлети. Якщо будете додавати картопляне пюре, яке було раніше відварене, то воно має бути без масла.
Такі замінники яєць вплинуть і на смак котлет, тож кулінарний експеримент може стати відкриттям для вас. Буде неодмінно смачно. Тож, якщо закінчилися в холодильнику яйця, вихід із ситуації завжди можна знайти.
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...