Досвідчені господині знають, що не варто готувати котлети виключно на м’ясі. За такого підходу страва вийде жорсткою. До того ж, “м’ясні” котлети рідко виходять пишними та соковитими. Навіщо додавати до складу фаршу для котлет сиру картоплю, передають Патріоти України.
Якщо додати до складу інгредієнтів цей продукт, то котлети виходять дуже пишними. До того ж, картопля допомагає суттєво покращити смак м’яса. Страва виходить соковитою.
До речі, завдяки крохмалю, що входить до складу, такі котлети не розваляться під час смаження. Картопля може повністю замінити собою курячі яйця.
На стандартну порцію фаршу (півкіло м’яса) варто брати один великий коренеплід. Його можна подрібнити як за допомогою тертки, так і блендера.
Деякі господині позбавляються крохмалю, якщо картопля подрібнюється за допомогою терки. Його промивають під струменем холодної води, а потім віджимають. У такому разі в рецепт потрібно додати курячий білок.
Потім додають картоплю та цибулю у фарш, і після сіль, прянощі, часник.
Формуйте котлети, паніруйте та приступайте до смаження.
Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...
Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....