Секрет господинь! Простий і перевірений лайфхак, як зробити котлети суперсоковитими

Питання про те, як приготувати соковиті котлети із золотисто-коричневою скоринкою, буде актуальним завжди, передають Патріоти України.

Недосвідчені господині часто скаржаться, що страва виходить пересушеною і не надто апетитною. Однак є надійний лайфхак, який допоможе завжди робити котлети неймовірно соковитими та смачними.

Подробиці

Для цього потрібен лише один додатковий компонент – харчова сода.

На кілограм фаршу буде достатньо половини чайної ложки цього інгредієнта.

При цьому важливо дотримуватися рецепту і додати соду в останню чергу, а потім змішати з іншими продуктами.

Як відзначають досвідчені кулінари, сода вступить у реакцію, а котлети вийдуть не лише соковитими, а й пишними.

Крім того, цей продукт прибирає специфічний запах м’яса.

Однак важливо дотримуватися пропорцій. Якщо переборщити з содою, то смак страви зміниться не в кращу сторону.

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...