Секрет господинь ще з 90-х років! Як смажити котлети, щоб вони не прилипали

Котлети — найпопулярніший вибір до будь-якого гарніру серед українців. Однак, інколи зі смаженням цієї страви виникають певні труднощі, передають Патріоти України.

Хоча смаження котлет неможливо назвати надскладним процесом, проте він супроводжується деякими неприємними нюансами, які можуть повністю звести нанівець всі старання кулінара.

Насамперед, це бризки розпеченої олії, які потім доводиться відмивати з плити. Якщо забути про фартух, то можна навіть зіпсувати й одяг.

Не менш дратівлива проблема — прилипання сирих котлет до сковорідки. Дехто вирішує цю проблему за допомогою панірування, але хрустку оболонку полюбляють далеко не всі. Однак в 90-х роках минулого століття існував один цікавий трюк, який вирішував саме цю проблему.

Під час наступного смаження котлет на сковороді візьміть невеликий рулон спеціального пергаменту, який має силіконове покриття. Папір слід вистелити на дно посуду так, щоб його краї трішки виходили за межі сковорідки.

Тепер можете налити 3-4 ст. ложки олії, розігріти її і починати смажити котлети, як ви це робите зазвичай. Завдяки силіконовому покриттю котлети навіть без панірування не будуть прилипати. Ще одним не менш приємним бонусом буде те, що вам не доведеться довго відмивати сковорідку від жиру. Достатньо буде просто викинути шматок рулону в сміттєве відро.

А ви це знали? ТОП-5 причин, чому обов'язково треба їсти сливи

субота, 31 серпень 2024, 0:10

Сливи — кісточкові плоди середнього розміру. Найпопулярніший сорт має темну лілово-червону шкірку з жовтою м’якоттю всередині, але ви також можете знайти сливи зеленувато-жовтого кольору. У всіх сортів в центрі плоду є кісточка, яка не їстівна. У висуш...

Як легко відрізнити натуральний мед від аналога з цукру

п’ятниця, 30 серпень 2024, 18:12

Натуральний мед корисний для здоров’я. Він має виражений смак та аромат. З цукровим фальсифікатом це немає нічого спільного. Дуже прикро попадати на підробку замість смачного меду. Як їх відрізняти, читайте далі у статті, передають Патріоти України. Це...