Дуже часто у крупах заводиться міль та жучки, які дуже псують крупи. Для того, щоб такого не відбувалося, потрібно знати деякі дуже дієві лайфхаки, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, що потрібно додати до круп, і як правильно зберігати, щоб у них не заводилася моль та жучки.Топ 6 продуктів, які вам допоможуть
1. Часник, перець горошок, лавровий лист
Покладіть просто у крупи перець горошком, лавровий листок, часник, адже міль і жучки не переносять такі яскраві та специфічні для них запахи.
2. Полин, лаванда, м'ята
У шафки, де ви зберігаєте крупу, покласти мішечки з лавандою, полином, гвоздикою або м'ятою і важливо регулярно протирати полички, де зберігаються крупи за допомогою оцту.
Мимоволі кулінари та домашні господині роблять 4 помилки з продуктами харчування перед їх приготуванням. Розкажемо, що може статися і чому час перестати так робити, передають Патріоти України. Процедура, позбавлена будь-якого сенсу. Справа в тому, що п...
Смак популярного завдяки доступності продуктів та легкості приготування салату може розкритися для вас з нових сторін при додаванні незвичайного компонента. Багато господинь, що люблять експерименти, додають до нього столову ложку молока і чайну ложку ...