Секрет господинь! Що додати до круп, щоб не заводилася міль та жучки

Дуже часто у крупах заводиться міль та жучки, які дуже псують крупи. Для того, щоб такого не відбувалося, потрібно знати деякі дуже дієві лайфхаки, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, що потрібно додати до круп, і як правильно зберігати, щоб у них не заводилася моль та жучки.Топ 6 продуктів, які вам допоможуть

1. Часник, перець горошок, лавровий лист

Покладіть просто у крупи перець горошком, лавровий листок, часник, адже міль і жучки не переносять такі яскраві та специфічні для них запахи.

2. Полин, лаванда, м'ята

У шафки, де ви зберігаєте крупу, покласти мішечки з лавандою, полином, гвоздикою або м'ятою і важливо регулярно протирати полички, де зберігаються крупи за допомогою оцту.

Для чого кухарі додають олію при маринуванні м’яса чи риби

вівторок, 24 червень 2025, 13:05

Дуже часто, спостерігаючи за роботою професійних кулінарів, можна відзначити, що вони додають рослинну чи оливкову олію в процесі маринування м’яса чи риби. Ця дія має цілих три причини, передають Патріоти України. Якщо ви маєте замаринувати велику кіл...

Ризикуєте отримати виразку або гастрит! Що можна і що заборонено їсти натщесерце

вівторок, 24 червень 2025, 12:35

Натщесерце багато хто починає свій день зі склянки кави або лимонної води, проте такі звички можуть негативно впливати на шлунок, особливо якщо існує ризик розвитку виразки або гастриту. Лікарі наголошують, що правильний вибір продуктів натщесерце допо...