Секрет господинь! Що додати до печінкового паштету, щоб він став ніжним та соковитим

Паштет, коли сухий, не смакує. А от ніжний та трохи соковитий, звичайно, приємніший. До печінкового паштету можна додати кабачок. З ним буде набагато краще. Детальніше читайте в статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • куряча печінка — 250 г;
  • кабачки — 150 г;
  • морква — 100 г;
  • цибуля — 100 г;
  • зелень — 50 г;
  • масло — 100 г;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Печінку наріжте та обсмажте на маслі. Моркву натріть, цибулю наріжте та окремо від печінки також обсмажте на маслі. Кабачки обсмажте.

Тепер потрібно печінку та овочі змішати разом та пропустити через м’ясорубку. Посоліть, посипте чорним меленим перцем, зелень та масло. Перемішайте та збийте блендером.

Готовий паштет рекомендується охолодити перед подачею. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Оцінять всі! Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

неділя, 18 травень 2025, 12:12

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...

Не рецепт, а знахідка! Універсальний маринад з 5 продуктів для будь-якого м’яса перед запіканням

неділя, 18 травень 2025, 11:14

Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...