Секрет господинь! Що додати до печінкового паштету, щоб він став ніжним та соковитим

Паштет, коли сухий, не смакує. А от ніжний та трохи соковитий, звичайно, приємніший. До печінкового паштету можна додати кабачок. З ним буде набагато краще. Детальніше читайте в статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • куряча печінка — 250 г;
  • кабачки — 150 г;
  • морква — 100 г;
  • цибуля — 100 г;
  • зелень — 50 г;
  • масло — 100 г;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Печінку наріжте та обсмажте на маслі. Моркву натріть, цибулю наріжте та окремо від печінки також обсмажте на маслі. Кабачки обсмажте.

Тепер потрібно печінку та овочі змішати разом та пропустити через м’ясорубку. Посоліть, посипте чорним меленим перцем, зелень та масло. Перемішайте та збийте блендером.

Готовий паштет рекомендується охолодити перед подачею. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Чому смажена картопля виходить бліда і розвалюється на сковорідці - поширені помилки господинь

понеділок, 30 червень 2025, 16:44

Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...

Психотест на пончики: Обери свій улюблений смак - і дізнайся, яка твоя головна слабкість

понеділок, 30 червень 2025, 12:12

Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...