Паштет, коли сухий, не смакує. А от ніжний та трохи соковитий, звичайно, приємніший. До печінкового паштету можна додати кабачок. З ним буде набагато краще. Детальніше читайте в статті, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Печінку наріжте та обсмажте на маслі. Моркву натріть, цибулю наріжте та окремо від печінки також обсмажте на маслі. Кабачки обсмажте.
Тепер потрібно печінку та овочі змішати разом та пропустити через м’ясорубку. Посоліть, посипте чорним меленим перцем, зелень та масло. Перемішайте та збийте блендером.
Готовий паштет рекомендується охолодити перед подачею. Смачного!
Відомий нутріціолог Василь Лук’янов розповів, які напої не варто давати дітям, передають Патріоти України. За його словами, заборона базується не на міфах, а на реальних дослідженнях:. Лук’янов підкреслює: навіть популярні та звичні напої можуть завдат...
Яких тільки дієт не існує! Атлантична, середземноморська, кавунова… Наразі модною стає скандинавська дієта, яка підкорює науку та… тарілки. Дослідження показують, що вона може допомогти вам схуднути, знизити рівень холестерину, кров'яний тиск і навіть ...