Коли справа стосується випічки, пише «Профіль», багато господинь зазвичай готують так, щоб вистачило всій сім’ї та на кілька днів. Проте вже на другий-третій день випічка починає черствіти, передають Патріоти України.
Щоб цього уникнути, достатньо додати в тісто лише один інгредієнт – крохмаль.
Крохмаль може бути як картопляним, так і кукурудзяним. Лайфхак працює і зі смаженими пиріжками, і з випічкою, виготовленою в духовці.
Інгредієнт додають на етапі замісу тіста прямо на борошно. Зазвичай на чотири склянки беруть одну столову ложку крохмалю. Такий трюк також робить випічку більш повітряною та ніжною.
Коли дуже швидко потрібен фруктовий пиріг, цей рецепт допоможе врятувати ваш час та почастувати гостей. Вам потрібно лише мати в морозилці готове листкове тісто, передають Патріоти України. Тісто розкачайте в пласт завширшки 30 см та завтовшки 5 мм. Ви...
Це тісто можна назвати універсальним. Воно підійде для приготування піци, пиріжків, пирогів з бринзою, грибами, капустою, рибою. Роблять його на основі вершкового масла та сметани, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти...