
Домашні котлети можна готувати з будь-якого м'яса, а також печінки, бобових, моркви, крабових паличок, гороху, гречки. Для того, щоб курячі котлети були соковитими та тримали форму, кулінари радять додати у фарш тертий кабачок, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих курячих котлет, з тертим кабачком.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Кабачок натерти на дрібну тертку, підсолити та залишити на 10 хвилин. Віджати рідину. Цибулю перебити в блендері разом із кропом. Додати сметану (2 ч. л.) в цибулю та кріп.
2. Вбити яйце у фарш, додати перебиту цибулю, кріп зі сметаною, сіль, перець, куркуму та перемішати.
3. Смажити котлетки на розігрітій сковороді з двох боків до золотистої скоринки.
4. Перекласти котлетки у форму для запікання, додати трохи вершкового масла. Після цього запікати в духовці при 200°C протягом 25 хвилин.
Піца давно стала улюбленою стравою мільйонів людей, адже її легко замовити й важко втриматися від зайвого шматочка. Та за зовнішньою простотою цієї страви ховаються ризики, про які ми часто навіть не замислюємося, передають Патріоти України. Регулярне ...
Холодильник часто сприймається як універсальне місце для зберігання будь-яких продуктів. Насправді частина їжі в холоді псується швидше або втрачає смак і текстуру. Неправильне зберігання також створює зайве навантаження на техніку через вологу та стор...