Секрет господинь! Що додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими

Домашні котлети можна готувати з будь-якого м'яса, а також печінки, бобових, моркви, крабових паличок, гороху, гречки. Для того, щоб курячі котлети були соковитими та тримали форму, кулінари радять додати у фарш тертий кабачок, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих курячих котлет, з тертим кабачком.

Інгредієнти:

  • Фарш курячий – 500 г
  • Кабачок – 350 г (натираємо на дрібну тертку)
  • Цибуля – 1 шт. (невелика)
  • Кріп – за смаком
  • Сметана – 2 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль, перець, куркума – за смаком
  • Вершкове масло – для запікання

Спосіб приготування:

1. Кабачок натерти на дрібну тертку, підсолити та залишити на 10 хвилин. Віджати рідину. Цибулю перебити в блендері разом із кропом. Додати сметану (2 ч. л.) в цибулю та кріп.

2. Вбити яйце у фарш, додати перебиту цибулю, кріп зі сметаною, сіль, перець, куркуму та перемішати.

3. Смажити котлетки на розігрітій сковороді з двох боків до золотистої скоринки.

4. Перекласти котлетки у форму для запікання, додати трохи вершкового масла. Після цього запікати в духовці при 200°C протягом 25 хвилин.

Секрет розкрито! Як зробити, щоб рис та макарони не злипались

субота, 4 січень 2025, 23:10

Рис та макарони — два розповсюджені гарніри до страв з м’яса, риби чи овочів. Вони прості у приготуванні, але іноді замість апетитного вигляду виходить справжня каша. В склад цих продуктів входить крохмаль. Під час варіння він виділяється у воду і набу...

Ви будете здивовані! Для чого досвідчені кулінари додають у тісто картоплю

субота, 4 січень 2025, 22:10

Зазвичай рецепти тіста передбачають використання лише п’яти інгредієнтів. Йдеться про борошно, воду, сіль, цукор, оливкову олію і дріжджі. передають Патріоти України. Однак досвідчені кулінари додають у тісто незвичний інгредієнт – картоплю. Саме вона ...