Секрет господинь! Що додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими

Домашні котлети можна готувати з будь-якого м'яса, а також печінки, бобових, моркви, крабових паличок, гороху, гречки. Для того, щоб курячі котлети були соковитими та тримали форму, кулінари радять додати у фарш тертий кабачок, передають Патріоти України.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих курячих котлет, з тертим кабачком.

Інгредієнти:

  • Фарш курячий – 500 г
  • Кабачок – 350 г (натираємо на дрібну тертку)
  • Цибуля – 1 шт. (невелика)
  • Кріп – за смаком
  • Сметана – 2 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль, перець, куркума – за смаком
  • Вершкове масло – для запікання

Спосіб приготування:

1. Кабачок натерти на дрібну тертку, підсолити та залишити на 10 хвилин. Віджати рідину. Цибулю перебити в блендері разом із кропом. Додати сметану (2 ч. л.) в цибулю та кріп.

2. Вбити яйце у фарш, додати перебиту цибулю, кріп зі сметаною, сіль, перець, куркуму та перемішати.

3. Смажити котлетки на розігрітій сковороді з двох боків до золотистої скоринки.

4. Перекласти котлетки у форму для запікання, додати трохи вершкового масла. Після цього запікати в духовці при 200°C протягом 25 хвилин.

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 5 лютий 2025, 11:09

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...

Смакота! Як приготувати пишні деруни з хрусткою скоринкою

середа, 5 лютий 2025, 10:08

Секрет ідеальної страви у правильному виборі картоплі, передають Патріоти України. При цьому соду та розпушувач використовувати не треба. Достатньо взяти звичайний набір продуктів для приготування дерунів: картопля, цибуля, борошно, яйця та спеції. Не ...