Домашні котлети можна готувати з будь-якого м'яса, а також печінки, бобових, моркви, крабових паличок, гороху, гречки. Для того, щоб курячі котлети були соковитими та тримали форму, кулінари радять додати у фарш тертий кабачок, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих курячих котлет, з тертим кабачком.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Кабачок натерти на дрібну тертку, підсолити та залишити на 10 хвилин. Віджати рідину. Цибулю перебити в блендері разом із кропом. Додати сметану (2 ч. л.) в цибулю та кріп.
2. Вбити яйце у фарш, додати перебиту цибулю, кріп зі сметаною, сіль, перець, куркуму та перемішати.
3. Смажити котлетки на розігрітій сковороді з двох боків до золотистої скоринки.
4. Перекласти котлетки у форму для запікання, додати трохи вершкового масла. Після цього запікати в духовці при 200°C протягом 25 хвилин.
Крупи є основою щоденного раціону багатьох родин, тому їх завжди купують про запас. Але нерідко трапляється неприємність: у банках чи пакетах з’являються дрібні жучки. Вони швидко псують запаси і можуть поширюватися на інші продукти, передають Патріоти...
Ви помічали, що після певної їжі хочеться посміхатися і навіть більше енергії? Харчування може сильно впливати на емоційний стан. Ось список продуктів, які допомагають підняти настрій і боротися зі стресом, передають Патріоти України. Какао стимулює ви...