Домашні котлети можна готувати з будь-якого м'яса, а також печінки, бобових, моркви, крабових паличок, гороху, гречки. Для того, щоб курячі котлети були соковитими та тримали форму, кулінари радять додати у фарш тертий кабачок, передають Патріоти України.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих курячих котлет, з тертим кабачком.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Кабачок натерти на дрібну тертку, підсолити та залишити на 10 хвилин. Віджати рідину. Цибулю перебити в блендері разом із кропом. Додати сметану (2 ч. л.) в цибулю та кріп.
2. Вбити яйце у фарш, додати перебиту цибулю, кріп зі сметаною, сіль, перець, куркуму та перемішати.
3. Смажити котлетки на розігрітій сковороді з двох боків до золотистої скоринки.
4. Перекласти котлетки у форму для запікання, додати трохи вершкового масла. Після цього запікати в духовці при 200°C протягом 25 хвилин.
Рис та макарони — два розповсюджені гарніри до страв з м’яса, риби чи овочів. Вони прості у приготуванні, але іноді замість апетитного вигляду виходить справжня каша. В склад цих продуктів входить крохмаль. Під час варіння він виділяється у воду і набу...
Зазвичай рецепти тіста передбачають використання лише п’яти інгредієнтів. Йдеться про борошно, воду, сіль, цукор, оливкову олію і дріжджі. передають Патріоти України. Однак досвідчені кулінари додають у тісто незвичний інгредієнт – картоплю. Саме вона ...