Секрет господинь! Що додати у курячий фарш на котлети - будуть м'якими та соковитими

Курячі котлети з фаршу можна робити соковитими. Для цього додайте у масу для смаження твердий сир, а також броколі. Зверху вироби вийдуть дуже золотистими, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитих курячих котлет з броколі і твердим сиром опублікована на кулінарній сторінці fasting marafon в Instagram. Смажити на звичайній олії.

Інгредієнти:

  • фарш з курячого філе – 500 г.
  • броколі – 150 г
  • морква – 50 г
  • сир твердий – 50 г
  • яйце куряче – 1 шт.
  • перець, паприка, сушений часник, сіль – за смаком
  • олія для смаження – 5 г

Спосіб приготування:

1. Броколі відварити.

2. Збити у блендері.

3. Сиру моркву і сир подрібнити на тертці.

4. Змішати фарш, броколі, моркву, яйця і спеції.

5. Перемішати, сформувати котлети.

6. Смажити на краплі олії.

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині обсмажують рис перед приготуванням

неділя, 6 жовтень 2024, 11:13

Рис можна сміливо зарахувати до універсальних гарнірів, оскільки його можна подавати з будь-якими стравами, передають Патріоти України. Крупа ідеально поєднується з відвареним або смаженим м’ясом, птахом, рибою та морепродуктами. Рис можна сміливо пода...

Ви будете здивовані! Чому пельмені перед варінням замочують у холодній воді

неділя, 6 жовтень 2024, 10:12

Китайські кухарі розповіли, як варити пельмені, щоб вони не розвалювалися і не лопалися в каструлі, а їхній смак був, як у ресторанної страви, передають Патріоти України. Пельмені – це страва китайської кухні, тому кому як не творцям цієї страви знати ...