Курячі котлети з фаршу можна робити соковитими. Для цього додайте у масу для смаження твердий сир, а також броколі. Зверху вироби вийдуть дуже золотистими, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих курячих котлет з броколі і твердим сиром опублікована на кулінарній сторінці fasting marafon в Instagram. Смажити на звичайній олії.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Броколі відварити.
2. Збити у блендері.
3. Сиру моркву і сир подрібнити на тертці.
4. Змішати фарш, броколі, моркву, яйця і спеції.
5. Перемішати, сформувати котлети.
6. Смажити на краплі олії.
Рис можна сміливо зарахувати до універсальних гарнірів, оскільки його можна подавати з будь-якими стравами, передають Патріоти України. Крупа ідеально поєднується з відвареним або смаженим м’ясом, птахом, рибою та морепродуктами. Рис можна сміливо пода...
Китайські кухарі розповіли, як варити пельмені, щоб вони не розвалювалися і не лопалися в каструлі, а їхній смак був, як у ресторанної страви, передають Патріоти України. Пельмені – це страва китайської кухні, тому кому як не творцям цієї страви знати ...