Секрет господинь! Що додати у курячий фарш на котлети - будуть м'якими та соковитими

Курячі котлети з фаршу можна робити соковитими. Для цього додайте у масу для смаження твердий сир, а також броколі. Зверху вироби вийдуть дуже золотистими, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитих курячих котлет з броколі і твердим сиром опублікована на кулінарній сторінці fasting marafon в Instagram. Смажити на звичайній олії.

Інгредієнти:

  • фарш з курячого філе – 500 г.
  • броколі – 150 г
  • морква – 50 г
  • сир твердий – 50 г
  • яйце куряче – 1 шт.
  • перець, паприка, сушений часник, сіль – за смаком
  • олія для смаження – 5 г

Спосіб приготування:

1. Броколі відварити.

2. Збити у блендері.

3. Сиру моркву і сир подрібнити на тертці.

4. Змішати фарш, броколі, моркву, яйця і спеції.

5. Перемішати, сформувати котлети.

6. Смажити на краплі олії.

Чи потрібно смажити цибулю для котлетного фаршу

вівторок, 1 квітень 2025, 18:15

У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...

Який простий інгредієнт допоможе надати котлетам пишності

вівторок, 1 квітень 2025, 17:15

Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...