Курячі котлети з фаршу можна робити соковитими. Для цього додайте у масу для смаження твердий сир, а також броколі. Зверху вироби вийдуть дуже золотистими, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих курячих котлет з броколі і твердим сиром опублікована на кулінарній сторінці fasting marafon в Instagram. Смажити на звичайній олії.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Броколі відварити.
2. Збити у блендері.
3. Сиру моркву і сир подрібнити на тертці.
4. Змішати фарш, броколі, моркву, яйця і спеції.
5. Перемішати, сформувати котлети.
6. Смажити на краплі олії.
Спробуйте приготувати за цим рецептом смачний та ніжний бюджетний смаколик. Мінімум продуктів – максимум задоволення, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Залийте желатин холодною водою й залиште постояти протягом 15-20 хвилин. Подр...
Традиційні способи маринування шашлику передбачають використання оцту, майонезу, цибулі, мінеральної води чи часнику, передають Патріоти України. Однак є ще надійніший спосіб маринування м’яса на шашлик. Маринад готується на основі томатного соку. Найк...