Секрет господинь! Що додати у курячий фарш на котлети - будуть м'якими та соковитими

Курячі котлети з фаршу можна робити соковитими. Для цього додайте у масу для смаження твердий сир, а також броколі. Зверху вироби вийдуть дуже золотистими, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитих курячих котлет з броколі і твердим сиром опублікована на кулінарній сторінці fasting marafon в Instagram. Смажити на звичайній олії.

Інгредієнти:

  • фарш з курячого філе – 500 г.
  • броколі – 150 г
  • морква – 50 г
  • сир твердий – 50 г
  • яйце куряче – 1 шт.
  • перець, паприка, сушений часник, сіль – за смаком
  • олія для смаження – 5 г

Спосіб приготування:

1. Броколі відварити.

2. Збити у блендері.

3. Сиру моркву і сир подрібнити на тертці.

4. Змішати фарш, броколі, моркву, яйця і спеції.

5. Перемішати, сформувати котлети.

6. Смажити на краплі олії.

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...