Курячі котлети з фаршу можна робити соковитими. Для цього додайте у масу для смаження твердий сир, а також броколі. Зверху вироби вийдуть дуже золотистими, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих курячих котлет з броколі і твердим сиром опублікована на кулінарній сторінці fasting marafon в Instagram. Смажити на звичайній олії.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Броколі відварити.
2. Збити у блендері.
3. Сиру моркву і сир подрібнити на тертці.
4. Змішати фарш, броколі, моркву, яйця і спеції.
5. Перемішати, сформувати котлети.
6. Смажити на краплі олії.
Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...
Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...