Секрет господинь! Що додати у курячий фарш на котлети - будуть м'якими та соковитими

Курячі котлети з фаршу можна робити соковитими. Для цього додайте у масу для смаження твердий сир, а також броколі. Зверху вироби вийдуть дуже золотистими, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитих курячих котлет з броколі і твердим сиром опублікована на кулінарній сторінці fasting marafon в Instagram. Смажити на звичайній олії.

Інгредієнти:

  • фарш з курячого філе – 500 г.
  • броколі – 150 г
  • морква – 50 г
  • сир твердий – 50 г
  • яйце куряче – 1 шт.
  • перець, паприка, сушений часник, сіль – за смаком
  • олія для смаження – 5 г

Спосіб приготування:

1. Броколі відварити.

2. Збити у блендері.

3. Сиру моркву і сир подрібнити на тертці.

4. Змішати фарш, броколі, моркву, яйця і спеції.

5. Перемішати, сформувати котлети.

6. Смажити на краплі олії.

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...