Смажена риба така апетитна. Важливо, що й посмажити можна майже без олії. особливо, коли для цього використовують сковороду-гриль. Але проблема є. Вона полягає, що риба пригорає. Вихід з положення також є. Про кулінарний трюк читайте далі в статті.
Не кладіть на гриль просто так рибу. Вам потрібен лимон. Кілька кружалець покладіть на сковороду, а зверху рибу. В результаті під час смаження риба не буде підгоряти. А ще вона стане значно ароматніша.
Такий кулінарний трюк працює в основному на сковороді-гриль, а от на звичайні не факт, що так вийде. На решітці для гриля цей спосіб також спрацює.
Тушкована капуста – страва бюджетна, смачна і дуже популярна, передають Патріоти України. Багато господинь люблять її подавати до столу, оскільки з такою стравою можна суттєво заощадити та нагодувати родину смачною вечерею. Проте процес приготування ка...
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...