Смажена риба така апетитна. Важливо, що й посмажити можна майже без олії. особливо, коли для цього використовують сковороду-гриль. Але проблема є. Вона полягає, що риба пригорає. Вихід з положення також є. Про кулінарний трюк читайте далі в статті.
Не кладіть на гриль просто так рибу. Вам потрібен лимон. Кілька кружалець покладіть на сковороду, а зверху рибу. В результаті під час смаження риба не буде підгоряти. А ще вона стане значно ароматніша.
Такий кулінарний трюк працює в основному на сковороді-гриль, а от на звичайні не факт, що так вийде. На решітці для гриля цей спосіб також спрацює.
Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України. Результат залежить ...
Коли говорять про картоплю фрі, відразу чути про її шкідливість. Дивімось на це об’єктивно. Смажена в олії фрі дуже смачна. Іноді можна себе нею побалувати. Якщо ви хотіли б смакувати її частіше, тоді зробіть її за цим рецептом, і буде ваш щастя, перед...