Секрет господинь! Що покласти на сковороду, щоб смажена риба стала смачнішою та не пригоріла

Смажена риба така апетитна. Важливо, що й посмажити можна майже без олії. особливо, коли для цього використовують сковороду-гриль. Але проблема є. Вона полягає, що риба пригорає. Вихід з положення також є. Про кулінарний трюк читайте далі в статті.

Подробиці

Не кладіть на гриль просто так рибу. Вам потрібен лимон. Кілька кружалець покладіть на сковороду, а зверху рибу. В результаті під час смаження риба не буде підгоряти. А ще вона стане значно ароматніша.

Такий кулінарний трюк працює в основному на сковороді-гриль, а от на звичайні не факт, що так вийде. На решітці для гриля цей спосіб також спрацює.

Джерело: ПростоВей

Коли насправді солити воду для пасти - кулінари розкрили секрет

п’ятниця, 26 грудень 2025, 11:11

Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...

Ви могли це не знати! Ніколи не загортайте залишки їжі у фольгу - ось чому це небезпечно

п’ятниця, 26 грудень 2025, 10:58

Фольга має чимало застосувань у господарстві. Її використовують для видалення вапняного наліту чи чистки срібних прикрас, у фользі запікають різноманітні страви. Втім, як стверджують фахівці, фольга в кулінарії - не кращий варіант, у тому числі й для з...